Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nálatok is úgy rohamozzák az...

Nálatok is úgy rohamozzák az emberek a boltokat, mintha világvégére készülnének?

Figyelt kérdés
Főleg lisztet lehetetlenség beszerezni. De a konzervek polcai is üresek akár a kisebb boltokban, akár a nagyobb hipermarketekben. Karácsony előtt nem voltak így kifosztva a boltok. Ez máshol is így van?
2020. márc. 1. 11:35
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha kell valami, gyere el felénk, minden van! Semmilyen roham nem volt.(Pest megye, 35 km. Budapesttől.)
2020. márc. 1. 11:39
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Itt is ez van, Budapesttől 20 km.
2020. márc. 1. 11:42
 3/26 anonim ***** válasza:
64%

Nem, nálunk teljesen normális üzletmenet van Bp. belvárosban.

Ezt a liszt dolgot nem is értem.

Semmi szükségem lisztre.

2020. márc. 1. 11:46
 4/26 Barnabas333 ***** válasza:
88%
A lisztet Újpesten is szinte minden boltból elvitték. Meg vannak őrülve a korona vírus miatt. Azt hallottam a soroksári Tesco rekordot döntött forgalomban. Szerintem a tartós élelmiszert inkább a nagy multikban fosztották ki.
2020. márc. 1. 11:54
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Budapest-Terézváros, semmi jele a pániknak. Eddig mindent lehet kapni a környéken, minden a legnagyobb rendben.
2020. márc. 1. 11:54
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
A vidéki városokban is ez a helyzet.Nem baj ha 0 ra fut az áru készlet,legalább frisset lehet venni .
2020. márc. 1. 12:11
 7/26 A kérdező kommentje:

Én se értem, hogy a vírus miatt mért kell ennyire bespájzolni lisztből. Arra számítanak, hogy hetekre, hónapokra megáll majd az élet és nem nyitnak ki a boltok?

Én szoktam néha sütni. Sütit, pogácsát, ilyesmiket. A főzelékekhez a rántáshoz is használok lisztet. Rántott husihoz a panírozáshoz is kell liszt. Szóval nem vagyok egy nagy felhasználó, de azért havi 1-2 kiló elfogy.

Egyébként pécsi vagyok.

2020. márc. 1. 12:15
 8/26 anonim ***** válasza:
54%

A héten voltunk a budaörsi Metro-ban, na azt ami ott ment le kellett volna kamerázni.

Mondjuk a logisztikai raktár résznél a raktárosok, meg a kamionsofőrök röhögve kamerázták telefonnal a sok idiótát, akik mázsa szám vitték 2-3 bevásárlókocsival a tartós élelmiszereket, PET palackos vizeket.

Nagyon régóta csak a Metro-ban vásárolunk, de ilyet én még életemben nem láttam ami a héten volt.

Ez a nyomorék média világszinten csak a pánikot kelti, a sok idióta meg be is dől ennek. Óriási üzlet ez a gyógyszeripari cégeknek, és az élelmiszer áruházaknak.

Anyám az érdi meg a budaörsi Lidl-ben felváltva pénztáros, mondja volt aki a pénztárnál 90 ezret fizetett csak lisztért meg száraz tartós élelmiszerért :D

Folyamatosan hordják ki raklap szám a lisztet, cukrot, tésztákat konzerveket, vicc az egész.

2020. márc. 1. 13:30
 9/26 anonim ***** válasza:
67%

Nem lehet, hogy ezek a nagy bevásárlások csak most kapnak figyelmet?

Például az egyik ismerősöm hetente szokott 80kg lisztet vásárolni eddig senkinek sem tűnt fel, de mondta, hogy most mindenki őt bámulta és volt aki odaszólt hogy minek vásárol ennyit a vírus miatt.

Szóval nem lehet, hogy akik nagy mennyiségben vesznek azok eddig is ugyanúgy vásároltak nagy mennyiségben, csak most lett feltűnő, a média miatt?

2020. márc. 1. 13:50
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyugat-Dunántúli megyeszékhely. Ma több helyen is jártam, de sehol se volt tömeg, plusz a polcok se voltak lefosztva.
2020. márc. 1. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!