Nálatok is úgy rohamozzák az emberek a boltokat, mintha világvégére készülnének?
Figyelt kérdés
Főleg lisztet lehetetlenség beszerezni. De a konzervek polcai is üresek akár a kisebb boltokban, akár a nagyobb hipermarketekben. Karácsony előtt nem voltak így kifosztva a boltok. Ez máshol is így van?2020. márc. 1. 11:35
11/26 anonim válasza:
12/26 mindentudó99 válasza:
Nem itt falun még nem hüjültek meg az emberek
13/26 anonim válasza:
7: Hát gondolom, aki alapból elhasznál havi 2 kg lisztet, annak van otthon 4-6 kg mindig.
És mondjuk egy főzelékhez kell 2 kanál liszt, de 1 kg zöldség.
Akkor nem a zöldségből kellene arányaiban többet venni?...
Nem logikus, hogy pont a liszt fogyjon ki és ne a mirelit meg a fagyasztó.:)
14/26 A kérdező kommentje:
Dehogy van itthon 6 kiló liszt! Se 10 liter olaj, se 20 kilós cukor, se fél disznó a fagyasztóban. Nem szoktam hónapokra előre bespájzolni. Nem vagyok az a típus. Inkább mindig frissen veszem. Igen, képzeld, ha sütök, nem csak egy személyre teszem. Kapásból elmegy 30 deka - fél kiló liszt. Ha egy hónapban kétszer sütök, már akár egy kiló is elmegy. Havi két sütés, szerintem nem extrém mértékű. A panírozásból megmaradt lisztet én pl nem szoktam visszaönteni. Ami marad, az hulladék. Igen, főzelékhez én is két kanál lisztet használok. De két kanállal nem kapok a boltban, muszáj megvennem egy kilót. De nagyon köszönöm a kioktatást, még ha nem is kértem főzési tanácsokat. Inkább koncentrálhatnál a kérdésre, ahelyett hogy azt elemezgeted micsoda ipari mértékű lisztfelhasználó vagyok!
2020. márc. 1. 15:59
15/26 anonim válasza:
14: Én erre a mondatra válaszoltam: "Én se értem, hogy a vírus miatt mért kell ennyire bespájzolni lisztből."
16/26 anonim válasza:
"Inkább koncentrálhatnál a kérdésre, ahelyett hogy azt elemezgeted micsoda ipari mértékű lisztfelhasználó vagyok!"
Tehát pont a kérdésre koncentráltam.
17/26 anonim válasza:
Dél-Dunántúl, Tolna megye: minden rendben.
18/26 A kérdező kommentje:
Légy szíves mutasd meg, hogy hol írtam olyat, hogy én személy szerint a vírus miatt szeretnék több kiló lisztet raktározni!
2020. márc. 1. 17:24
19/26 anonim válasza:
Szabolcsban semmi pánikot nem tapasztaltam. De itt mindenki szüleinèl, nagyszüleinèl van fèl disznó a fagyóban, meg 2-6 havi egyèb èlelmiszer. Állandóan kèszen vagyunk a világvègère :)
20/26 anonim válasza:
Egész jó a helyzet, kézfertőtlenítőhöz lehetetlen csak hozzájutni, akárhogy próbálkozok. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!