Van-e valamiféle jóslat 2020. 02. 02 20:02-kor bekövetkező világvégére?
Miért pont 20:02-kor? Miért nem 20:20-kor? Vagy hajnali 02:20-kor?
De ha már 20:02, akkor melyik időzóna szerint? Mire nálunk elkezdődik, addigra a japcsik már aludtak is rá egyet.
Nem volt még aszteroida? Nibiru bolygó volt, azt tudom.
Megnéztem, kisbolygó lesz majd, de később!
Nem lehetne valami korunkra jellemzőbb világvége? Közös szelfi a szakadék előtt és mindenki hátralép egyet?
Jól hangzik! Elég látványos.
Azt találtam, hogy lehet már volt világvége, csak nem vettük észre. Nekem mindig is gyanús volt minden 2000 után.
"Emlékszünk még a kilencvenes évek legnagyobb rémálmára, a kerek, jubileumi év eljövetelére? Az Y2K-nak nevezett világégés szerencsére nem történt meg, de a Mandela effektus konteós hívői másképp vélekednek erről. Szerintük 2000-ben világunk elpusztult és átkerültünk egy alternatív világba, ahol nagyjából minden ugyanolyan, mint addig volt, csak néhány dolog változott meg. Azok is alig észrevehetően. Sőt, 2012-ben is apokalipszis volt, és azóta is egyre furcsább a körülöttünk zajló világ. Leonardo Di Caprio Oscar-díjat nyert, Donald Trump elnök lett… az ehhez hasonló teljesen megalapozatlan „összefüggések” már mémmé váltak, de akadnak olyanok, akik ezeket véresen komolyan veszik."
Mt 24,42;44
Mt 25,13
Mk 13,33
Lk 12,40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!