A tartózkodàsi helyemet megszűntettem. Kap erről értesítést a tulaj?
Figyelt kérdés
Tehát nekem eddig volt párom, ő hozzá voltam bejelentkezve, ez volt a tartózkodási helyem. Mivel szétmentünk és elköltöztem onnan kijelentettem magamat. Fog erről ő értesítést kapni?
Másik kérdésem: Azt hallottam, hogy Hajdú-Bihar megyében az ilyen fajta ügyintézés(például lakcímről való kijelentkezés) fizetős, de ezt nem nekem kell befizetni(Én már itthon, Borsod megyében jelentkeztem ki, itt nem kellett semmit fizetni) hanem a tulajdonosnak. Ez igaz?
2020. jan. 24. 23:50
1/3 anonim válasza:
A tulaj nem kap értesítést. A lakcímről való kijelentkezés ingyenes,ugyanúgy, ahogy a lakcímre történő bejelentkezés is.
2/3 anonim válasza:
Senki sem kap róla .Neked kell bejelenteni csak ahova szükséges ,hogy megtaláljanak ,ha valami fontosat kell közölni vele
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. jan. 25. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!