Ideiglenes lakcímre bejelentkezhetek a tulaj aláírása nélkül amennyiben kerítek két tanút?
A lakas tulajdonosai (fiúm szülei) nem jarulnak hozza az ideiglenes cimre valo bejelentkezesemhez.
Kb egy éve költöztem össze a sráccal és most járt le a korábbi ideiglenes címem, ami a szomszédps kerületbe szólt.
Ügyintézéshez nyilvánvalóan nagyon kéne a lakcímkártya, mert a körmömre égnek a dolgok.
Olvastam, hogy két tanú nevével, lakóhelyével és aláírásával rendelkező okirattal igazolod, hogy jogosult vagy a lakás/szoba használatára, szintén nem kell a szállásadó aláírása. Ez megfelel a valóságnak?
Az okitatot hogyan képzeljem el? Milyen kitétel szükséges hogy ez megvalósuljon?
Lehet, hogy keverem a fogalmakat, de itt a nagyszerű lehetőség, hogy megtaníts ezekre! ;)
3 hónapnál, ha több időt töltök egy helyen úgyis be kéne jelentkeznem nemde?
A lakásszerződés teljesen új információ számomra, te vagy az első aki említed.
Nekem csak a kezembe nyomtak egy lakcímbejelentő lapot és szélnek eresztettek, hogy szerezzek rá egy aláírást.
Megfordult e fejembem, de egyszerűen nem megy át semmi amit mondok.
Ilyen rémtörténetekkel hergelik egymást, hogy az ismerős ismerősének az ismerőse mit hallott mi történt mikor valami "bűnöző" egyedet engedtek bejelentkezni a lakásba aztán soha többé nem költözött ki - ha érted mire gondolok.
Kb ez a kommunikációs szint.
Közben meg ott élek gyakorlatilag ingyen, nevetséges az egész.
Ha az a legnagyonn baja hogy mast is be szeretnel jelentenk kagadon kivul akkor megkered ot hogy menjetek el egyutt megcsinaltatni a lakcimkartyat.
Es nem kotelezo bejelentett tartozkodasi helyet megadni sok helyen.
Ügyintézés kb lehetetlen a kártya nélkül számomra.
A srác kb semmit nem számít, ha elkisér ha nem mert nem ő a tulaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!