Vettünk egy lakás és az előző tulaj bent cigizett ezért rohadt büdös van bent, festés után ez a szag elmúlik?
Tudom hogy a pénz, de ezeket nem érdemes megvenni hiába adják sokkal olcsóbban.
Én is mikor venni akartam lakást , ahol dohányoztak meg se kérdeztek mi hogy , hanem ott hagytam . Olyan volt a lakás mintha a hamutartót boritottam volna a fejemre.
Rendes festés után elmúlik a szag, még akkor is, ha nagyon durva volt a helyzet. Tapasztalat, sajnos.
Nyilván, nem csak a falakkal kell foglalkozni, hanem a padlóval is, a plafonnal is, a bútorokat is, stb. Mindennel. De tökéletes lesz az eredmény, ha lelkiismeretesen megcsinálják.
" a beépített szekrények konyhaszekrény is dobós."
A beépített szekrényt, ajtó-, ablak kereteket sűroljátok át jó alaposan citromos CIF súrolószerrel és csak utána menjen rá a mázolás, ha egyáltalán lesz. Ugyanis egy néninél, aki rengeteget dohányzott, vastag sárga réteg volt a konyhaszekrényeken és mindenhol a bagófüsttől (egy takarító)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!