Minden panelházban csak egycsöves fűtés van? Ha nem, hol van Budapesten kétcsöves?
Figyelt kérdés
2020. jan. 17. 21:08
1/5 anonim válasza:
A házgyári panelokba 1 csövs fűtési rendszert raktak
2/5 anonim válasza:
A csúszózsalusokban kétcsöves van. Erzsébeten én olyanban éltem hosszú évekig.
3/5 anonim válasza:
"A csúszózsalusokban kétcsöves van."
A csúszózsalus nem panel!
4/5 A kérdező kommentje:
Most is csúszózsalusban lakom. Azt terveztem, hogy egy szigetelt panelbe költözöm, de így már nincs sok kedvem hozzá, marad egy másik csúszózsalus.
Köszönöm a válaszokat.
2020. jan. 18. 08:32
5/5 anonim válasza:
A magyar nyelvben minden iparosított technológiával épült épületre a panel szót használjuk, pedig lényeges különbség van például egy házgyári nagypaneles vagy egy alagút- vagy csúszózsalus ház között.Vannak Budapesten kétcsöves alsó elosztású fűtési rendszerrel készült paneles lakások. 1970 előtt, talán az 1980 után épültek között és ami nem szovjet típus.
(esetleg: Nyírpalota út 1-21.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!