Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel lehet kiszedni a rózsdát...

Mivel lehet kiszedni a rózsdát a zuhany függönyből?

Figyelt kérdés
2020. jan. 4. 13:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

Ja nem.

Vettem Vanish-t. Felakasztva ahogy a kád oldalához ért a függöny bekentem folt tisztító szappannal. Majd 100ml folt tisztítóval 40 fokon mostam. nem mondok hogy tökéletesen eltűnt a rozsda de így már lényegesen jobb. Az egész akció szerintem 300 Ft lehetett és 15 percet vett el az életemből.

Most ha mindent így néznenk hogy nem érdemes valamivel egy órát foglalkozni mert annyi idő alatt megkeresed az árát?! Most akkot menjek be hétvégén egy órát dolgozni. Vagy inkább otthon töltsem el azt az egy órát házi munkával? Így gyakorlatilag kerestem 2500 forintot kb fél óra szöszóléssel itthon. 2500 mert 3000-ért vettem annó a függönyt.

2020. jan. 5. 08:14
 12/16 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászóló ha ész nélkül akarod csinálni akkor pontosan úgy kell csinálni ahogy írod. Negyed óra alatt megoldottam fürdőben úgy hogy fel volt akasztva a függöny. Próbáltad minél körülményesebben leírni a folyamatot csak hogy igazad legyen.

5-600 ft a mosás? Mivel mosol te Szentkirályi ásványvízzel?

2020. jan. 5. 08:19
 13/16 A kérdező kommentje:
A ti elméletetek szerint akkor kocsit sem érdemes otthon mosni. Mert elvesz egy órát az időmből. Ennyi erővel akkor vigyem el mosdóba mert csak egy ezres és megcsinálják. Ilyen sok aprosagból sok pénz összejön a hónap végére. Nézhetjük ezt úgy is hogy az otthoni munkáért pénzt kapok. Mert nem kell újat vennem vagy másnak fizetni hogy jó legyen. Megoldom én és ez a pénz megmarad. De látom mindenkinek jól megy és ha egy órát kell valamivel foglalkozni hogy 500 ft-ot megspóroljon akkor már hagyja a francba.
2020. jan. 5. 08:32
 14/16 anonim ***** válasza:
595 ft az ikeában a zuhanyfüggöny. sima fehér.
2020. jan. 5. 10:06
 15/16 A kérdező kommentje:
A mostani függönyt az IKEA-ban vettem 3000-ért. A sima műanyag takaró fólia valószínű még olcsóbb. Nekem ez tetszett. Ha lehet nem akarom kidobni és venni egy fehér újat.
2020. jan. 5. 12:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Egyébként néztem a cimkéz rajta. Azt írják hogy 40 fokon lehet mosni. Hogy micsoda?! Mosni?! Zuhany függönyt?! Normálisak ezek?! Hát ha koszos lesz akkor csak ki kell dobni és venni újat. Írok is nekik, hogy minek néznek ezek minket. Zuhany függönyt mosni...
2020. jan. 5. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!