Mivel lehet kiszedni a rózsdát a zuhany függönyből?
Köszönöm a segítséget!
Ja nem.
Vettem Vanish-t. Felakasztva ahogy a kád oldalához ért a függöny bekentem folt tisztító szappannal. Majd 100ml folt tisztítóval 40 fokon mostam. nem mondok hogy tökéletesen eltűnt a rozsda de így már lényegesen jobb. Az egész akció szerintem 300 Ft lehetett és 15 percet vett el az életemből.
Most ha mindent így néznenk hogy nem érdemes valamivel egy órát foglalkozni mert annyi idő alatt megkeresed az árát?! Most akkot menjek be hétvégén egy órát dolgozni. Vagy inkább otthon töltsem el azt az egy órát házi munkával? Így gyakorlatilag kerestem 2500 forintot kb fél óra szöszóléssel itthon. 2500 mert 3000-ért vettem annó a függönyt.
Utolsó hozzászóló ha ész nélkül akarod csinálni akkor pontosan úgy kell csinálni ahogy írod. Negyed óra alatt megoldottam fürdőben úgy hogy fel volt akasztva a függöny. Próbáltad minél körülményesebben leírni a folyamatot csak hogy igazad legyen.
5-600 ft a mosás? Mivel mosol te Szentkirályi ásványvízzel?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!