Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel lehet kiszedni a rózsdát...

Mivel lehet kiszedni a rózsdát a zuhany függönyből?

Figyelt kérdés
2020. jan. 4. 13:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Nem érdemes kiszedni, 2000 Ft egy zuhanyfüggöny.
2020. jan. 4. 13:24
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
ecetes ollóval
2020. jan. 4. 13:29
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
Nem hiszem el, hogy ez a kérdés megszületett. Pepcoban 1500 a zuhanyfüggöny. De amúgy rozsdára ketchupot szoktak tenni a fém felületen. A zuhanyfüggönyt nyilván befogná.
2020. jan. 4. 14:10
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
A kérdésben nem rozsdáról van szó, hanem rózsdáról, azt biztos könnyebb kiszedni, mint a rozsdát.
2020. jan. 4. 14:28
 5/16 anonim ***** válasza:
A ketchup jó ötlet, mert citromsav adalékot tartalmaz, annak hiányában citrommal, citromlével.
2020. jan. 4. 14:53
 6/16 A kérdező kommentje:

Ha valamivel ki lehet szedni akkor miért vennék újat? Látszik, hogy vége a gazdasági válságnak. 2000 forintos pólóra rákerül egy folt ami nehezen jön ki akkor dobjuk ki es vegyünk újat? 2000 forint is pénz. Lehet neked nem. Ebben az esetben elküldöm privátban a számlaszámom és legyszives utalj rá 2000-et.

Gboardal swipe typinggal írtam a kérdést és hosszú ó-val írta a rozsdát. Bocsánat, hogy nem vettem észre. Nagyon nagy hibát követtem el. Alapjaiban változtatja meg az ékezet az egész kérdést.

2020. jan. 4. 22:01
 7/16 anonim ***** válasza:
57%

"2000 forintos pólóra rákerül egy folt ami nehezen jön ki akkor dobjuk ki es vegyünk újat?"

Igen, mert egy flakon folttisztító 1500 Ft, és az csak egy, venni kell 6-8 félét és próbálkozni velük. Az plusz idő, munka, többszörösébe kerül, mintha vennél egy újat.

2020. jan. 4. 22:19
 8/16 anonim ***** válasza:

" 2000 forint is pénz."

Mennyi idő alatt keresed meg?

Mert ha mondjuk 8 óra alatt, akkor már nem érdemes foglalkoznod a folttal, mert garantálom, hogy több, mint 8 órádba kerül a probléma megoldása.

2020. jan. 4. 22:22
 9/16 A kérdező kommentje:
Szerintem talán a legjobb folt tisztító a vanish. 1l 1600 ft ami tíz mosáshoz elég. Vagyis egy mosás 160 ft folttisztítóval. De ha valaki segítene ugye amiért kiírtam a kérdést akkor nem kellene kísérletezni. Pont emiatt írtam ki. esetleg ha kiszedi az ecet az még olcsóbb. Ezért kérdezem hogy hátha valakinek van tapasztalata vagy ötlete. De ha tényleg nem számít senkinek 2000 ft akkor nyugodtan lehet utalni. Nekem számít. Nem tudhatják hogy kinek milyen az anyagi helyzete.
2020. jan. 4. 22:34
 10/16 anonim ***** válasza:
57%

És egy mosás ára kb. 5-600 Ft...

Tegyük fel, segít az ecet vagy más folyadék.

Le kell szedned a függönyt, leterítened mondjuk a szobában. Kell alá egy 5-6 nm-es nylont venni hogy ne legyen nedves a szoba (parketta, szőnyeg...), mert a kádból levett zuhanyfüggöny nedves ugye.

Akkor kell egy rongy, ami mondjuk egy kidobásra ítélt póló, rá kell önteni az ecetet, és azzal a függönyt dörzsölni. Vagy a függönyre kell önteni és azon állni hagyni. Utána alaposan lemosni, megtörölgetni. Számold össze az eszközigényt és a munkát forintban!

Nekem rengeteg folttisztítási módot ajánlottak, amiből egy sem vált be. A Vanish nekem csak fixálta a foltokat pl.

Most vegyek el litert, 5-600 Ft-os mosást ráeresztek, és a végén látom, hogy semmit nem használt, akkor az 1 l Vanish az kuka. Akkor 2000 Ft-om és 2 órám kuka.

És akkor ez még csak egy szer...

2020. jan. 4. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!