Rozsdás zuhany polc?
Figyelt kérdés
Van egy teleszkópos (aldis) fürdőszobai, zuhanyzóba való polcunk. Kb 3 hónapja van meg, és ma észrevettem, hogy néhány helyen rozsdásodik. Mit kezdhetnék vele? Nem is értem, hogy miért nem rozsdamentes anyagból készül, hiszen a zuhanyzóba kell rakni, nyilvánvalón vizes lesz mindig. Van esetleg ötletetek, hogy mit kezdjek vele?2017. nov. 6. 11:50
1/5 anonim válasza:
Kuka.
Sajnos én is jártam így. Kikás fém sarokpolc. Akkor azt a tanácsot kaptam, hogy szaniter üzletbe kell venni, az a tuti. Most ott vettem legutóbb, ez is ugyanúgy szétrozsdásodott, csak kicsit lassabban...
Most azon gondolkodom, hogy az üvegpolcok még menthetőek, és valami műanyag tartóval feltenni a falra. Úgy talán jó lesz...
2/5 anonim válasza:
sajna amíg nem rozsdamentes, addig rozsdásodni is fog. A drágább kategória annyiba különbözik, hogy a vason (azt hiszem) előbb réz, aztán króm bevonat van, így jobban tapad és tartósabb.
3/5 anonim válasza:
Az a különbség az ALDI és a többi bolt között, hogy az ALDI blokk ellenében szó nélkül visszaveszi!!
4/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ennyi idő után visszavenné. Azért is sajnálom egyébként nagyon, mert nálunk albiban semmit nem lehet felfúrni a falra/csempére, és már annyi sz*rt megvettünk ilyen öntapadós drága dolgokat is és mind leesett 1 nap után meg ilyenek. Így ugráltunk örömünkben, amikor megtaláltuk ezt a teleszkópos polcrendszert. Erre most meg elkezd nekem rozsdásodni. :(
2017. nov. 7. 10:55
5/5 anonim válasza:
Ha csak 3 hónapja vettétek, visszaveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!