Milyen átalakító kéne ahhoz hogy egy csaptelepre zuhany gégecsövet tudjak csatlakoztatni?
Figyelt kérdés
Delimano vízmelegítős csaptelepről van szó, ezek a méretei de nem értek hozzá:
Csatlakoztatási átmérő: 24 mm
Menetek: bemenet G1 / 2, kimenet M20 * 1
Átmérők: 21,8 mm, kifelé 20 mm
2019. ápr. 18. 21:16
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmilyen, a csaptelep végén van egy lecsavarozható rész (szűrő), azt lecsavarod és a menetre rácsavarod a zuhanyt.
2/5 anonim válasza:
Tudtommal az nem alkalmas zuhanyzásra, de kicsit keresgéltem is:
3/5 A kérdező kommentje:
Ideiglenes megoldás lenne mert elromlott a bojler. Akitől kölcsön kaptam ő is így használta de a gégecső nem megy rá mert pont ugyanaz a mérete mindkettőnek.
2019. ápr. 19. 00:01
4/5 anonim válasza:
"a gégecső nem megy rá mert pont ugyanaz a mérete mindkettőnek"
Ha pont ugyanaz, akkor rá kell menni. Vagy nem jól írtad?
A keverőszár leszedhető, ugye? Akkor ezzel a kezedben beballagsz egy szaküzletbe, és kérsz egy átalakítót.
5/5 anonim válasza:
M20x1 - 1/2" szűkítő közcsavar kellene hozzá, de szerintem ilyet csak esztergáltatni fogsz tudni mert nem szabvány méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!