Milyen párnát használtok? Mostanában elkezdett fájni a nyakam.
Figyelt kérdés
Hol vettétek?2019. dec. 22. 14:26
1/9 anonim 

válasza:

Dormeo-true evolution párnát.
Nagyon szeretjük!
2/9 anonim 

válasza:

Egy-két hengerpárna, amit bárhová lehet benyomni, sokszor segít. Annak idején én még tollal keményre tömött párnát használtam, sose volt bajom a párnával. Amikor már életkora miatt is ki kellett dobni és ezeket a kereskedelemben kapható puha meg lapos párnákat használom, azóta egy párna soha nem elég.
3/9 anonim 

válasza:

Memória habos párnát érdemes venni, több féle van.
Dormeo, Moebelix, Jysk, stb. A legegyszerűbb ha beütöd a keresőbe hogy memória párna + a hely nevét ahol laksz, és kidobja hogy hol tudsz venni.
A párna mellett nagyon fontos a helyes tartás, pl ha mindíg előre nyújdod a nyakad amikor gépezel attól is fájhat. Ágyban olvasni oldalról kitámaszott nyakkal se szabad.
4/9 anonim 

válasza:

Még nem gondoltál valmi masszőrre, aki ért a nyakcsigolyákhoz?
5/9 anonim 

válasza:

Pehelypárna anginban, pont olyanra töltve, ahogy én szeretem. Ennél jobb nem kell.
Kaptam.
6/9 anonim 

válasza:

3.vagyok, nem írtam hülyeséget. Mindenki tudja hogy a nyakfájás nem csak a rossz párnaválasztástól lehet, hanem a rossz tartástól is, sőt merev izmoktól is. Természetesen fontos a jó párna is. A memória párna azért jó, mert megtámasztja a fejet. Nem azt mondtam hogy mindenki aki mást használ az rossz!
8/9 anonim 

válasza:

Közepes tollpárna, KIKA, 3500 Ft.
9/9 anonim 

válasza:

Azzal értek egyet, aki a csontkovácsot ajánlotta. Emellett nekem is van egy laposabb nagypárnám és egy keményre tömött toll kispárnám. Ez így éppen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!