Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan kell mosogatni? (bővebb...

Hogyan kell mosogatni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az alábbit nem értem: van például 15 tányér, amit el kell mosnod. És itt jön a kérdés. Hogyan kell ezt végezni, folyó víz alatt, és a tisztítószer a szivacson van, vagy pedig beleengedni a meleg vizet a mosogatóba (vagy mi a neve annak), és ott mosni el.

Mivel én nem gyakran mosogatok, de ha igen, akkor a folyó vizes megoldást választom.

Éppen beszéltem valakivel erről, és ő állította, hogy a 2. verziót alkalmazza mindenki.

2019. dec. 21. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha frissen mosogatom, akkor folyóvízzel szoktam, de ha rászáradt a cucc szeretem beáztatni és utána folyóvízzel elmosni.
2019. dec. 21. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
A folyóvíz alatti mosogatás kétségkívül higiénikusabb, viszont víz- és energiatakarékosnak nem mondható.
2019. dec. 21. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:
33%

Gondolom te szoktad így szünidőben a

"Hogyan kell...."

- kézzel mosni

- kezet mosni

- tojást főzni

- teregetni

- ruhán a foltot szappanozni

- felmosni

- csomagolni

- kenyeret felvágni

- port törölni, stb.... nagyon életrevalóságot tükröző kérdéseket kiírni!

...és most a mosogatás, úgy, hogy még a mosogató elnevezésében sem vagy biztos!:D

Ennyire nem lehetsz gyengeelméjű, vagy simán másokat nézel annak?

2019. dec. 21. 14:36
 4/6 A kérdező kommentje:

3-as ez jó. Tetszik. :D

De nem én vagyok az embered.

Mindenesetre a többieknek köszönöm.

2019. dec. 21. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy, leírom, hátha szebb lesz a világ.

Alapeset az, hogy nem kell áztatni a cuccost.

- csapot megengedtem, szivacsra megy a mosogatószer,

- átmosom a koszos tárgyakat (közben, ha lehet, elzárom a csapot) és mosogatószeresen félrerakom. Olyan a mosogatóm, hogy van egy kisebb + medence mellette,

- miután mindent átdörzsöltem, lemosom a mosogatószert, amivel persze, újra átmosom az edényeket,

- szárítóra rakom,

- ééés kész.

2019. dec. 21. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Gépbe pakolom. Ha ronda, öblítve. Ha nem akar megtelni, kapnak egy rövid programot simán vízzel, és marad csukva az ajtó. Másnap ha nincs tele, akkor is tabletta és mosogatás. Száradás után kipakolás, szűrők elmosogatása.
2019. dec. 22. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!