Hogyan kell mosogatni? (bővebben lent)
Az alábbit nem értem: van például 15 tányér, amit el kell mosnod. És itt jön a kérdés. Hogyan kell ezt végezni, folyó víz alatt, és a tisztítószer a szivacson van, vagy pedig beleengedni a meleg vizet a mosogatóba (vagy mi a neve annak), és ott mosni el.
Mivel én nem gyakran mosogatok, de ha igen, akkor a folyó vizes megoldást választom.
Éppen beszéltem valakivel erről, és ő állította, hogy a 2. verziót alkalmazza mindenki.

Gondolom te szoktad így szünidőben a
"Hogyan kell...."
- kézzel mosni
- kezet mosni
- tojást főzni
- teregetni
- ruhán a foltot szappanozni
- felmosni
- csomagolni
- kenyeret felvágni
- port törölni, stb.... nagyon életrevalóságot tükröző kérdéseket kiírni!
...és most a mosogatás, úgy, hogy még a mosogató elnevezésében sem vagy biztos!:D
Ennyire nem lehetsz gyengeelméjű, vagy simán másokat nézel annak?
3-as ez jó. Tetszik. :D
De nem én vagyok az embered.
Mindenesetre a többieknek köszönöm.

Mindegy, leírom, hátha szebb lesz a világ.
Alapeset az, hogy nem kell áztatni a cuccost.
- csapot megengedtem, szivacsra megy a mosogatószer,
- átmosom a koszos tárgyakat (közben, ha lehet, elzárom a csapot) és mosogatószeresen félrerakom. Olyan a mosogatóm, hogy van egy kisebb + medence mellette,
- miután mindent átdörzsöltem, lemosom a mosogatószert, amivel persze, újra átmosom az edényeket,
- szárítóra rakom,
- ééés kész.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!