Rajzszögeket régi fából hogyan lehet kiszedni?
Konyhai kenőkéssel próbáltam, de úgy csak azokat tudtam kiszedni, amik egy kicsit kiemelkedtek a fából.
Egyébként egy régi fa ablak, amire valaha rajzszögekkel volt rögzítve a szúnyogháló. Most én is szeretnék felrakni szúnyoghálót, azért kellene kiszednem.
Nem muszáj egy jó csavarhúzót erre az egyéni célra tönkretenni. A lényeg, hogy valamivel alá tudj nyúlni a rajzszög fejének. Egy hulladék 2-es vaslemezdarabot is megélezhetsz erre a feladatra. Vagy akár lehet próbálkozni konzervdoboz tetővel is, csak ki kell előzetesen kalapálni.
Vagy ha sehogy sem megy, akkor hagyd ott a fenébe, az új szunyogháló szögeit verd a meglévők közé. Régi faablak lehet, előbb-utóbb úgyis cserélve lesz. Tűzre meg mindegy milyen formában kerül...
Köszi!
Mindenképp muszáj a meglévő lyukakat használni, ha belevernék egy újabb szöget, az egész ablakkeret szétesne kb:(
A következő szúnyoghálóhoz úgy vedd a rajzszeget, hogy kiszedőt is veszel hozzá. Azzal majd kiszeded a régieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!