A pattex CF850 kémiai rögzítőanyag hány kilógrammot bir meg?
Nálam az az alapszabály, hogy ragasztóban sohasem bízok meg 100 %-ig.
Ami tuti, hogy tart és nem töröd ki a nyakadat, az néhány tipli a falban.
(...és nem majd a fejeden.)
hova akarod felrakni?
falra? amin mi van? festék, tapéta, csempe?
tegyük fel, hogy a ragasztó elbír 100 kilót, a festék, ami alatt glett van biztos nem, első terhelésnél leszakad.
tapéta leszakad, csempe egy darabig bírja, ha jól felragasztották
de! ha tegyük fel elbír 100 kilót, és nem szakad le a fal, és te vagy 90, a rúd 10 kiló, az úgy kijön, de amikor húzódzkodsz, többel terheled a lendület miatt, magyarul megrángatod
nemrég itthon egy polc azért szakadt le, mert rá lett könyökölve, és kiszakadt a két tipli, most 5db duopower fischer tiplivel és hatlapfejű csavarral van rögzítve, gyak. rá is ülhetne a család.
tiplivel, de abból is az erősebb fajtával rögzítsd, inkább túl legyen méretezve a rögzítés, mint alá
Ez vegyi dübel.
Nem felületi ragasztó.
Leggyakoribb alkalmazása üreges tégla esetén szitahüvellyel, de konkrétan dübel helyett alkalmazható. Ha betartják az alkalmazás technikai utasítást brutálisat tud tartani.
Utólag telepített présgépet (nem tudta a szállító megadni a furatképet) ilyen termékkel rögzítettünk.
Konkrétan tudott annyit a ragasztás mint a bebetonozott tőcsavar + =lehorgonyzó szerelvény).
Nyugodtan pontozzatok le, de pont ezzel a ragasztóval ragasztottam fel egy pár dekás kerámiafotót a szülői síremlékre.
Az első telet se bírta ki és leesett.
(Most sima fehér szilo tartja.)
"ezzel a ragasztóval ragasztottam fel egy pár dekás kerámiafotót"
"Az első telet se bírta ki és leesett."
Ennek az az oka, hogy nem arra van kitalálva!
Nem az anyag rossz, a felhasználása!
2-es vagyok
ennyit megért a 0% hogy ma is tanultam valamit, és persze máskor nézzem meg miről véleményezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!