Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A pattex CF850 kémiai rögzítőa...

A pattex CF850 kémiai rögzítőanyag hány kilógrammot bir meg?

Figyelt kérdés
Vettem egy huzodkodó rudat, amelyet 12 ponton kell rögziteni és ezzel szeretném felrakni.
2019. máj. 27. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Nálam az az alapszabály, hogy ragasztóban sohasem bízok meg 100 %-ig.

Ami tuti, hogy tart és nem töröd ki a nyakadat, az néhány tipli a falban.

(...és nem majd a fejeden.)

2019. máj. 28. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:

hova akarod felrakni?

falra? amin mi van? festék, tapéta, csempe?

tegyük fel, hogy a ragasztó elbír 100 kilót, a festék, ami alatt glett van biztos nem, első terhelésnél leszakad.

tapéta leszakad, csempe egy darabig bírja, ha jól felragasztották

de! ha tegyük fel elbír 100 kilót, és nem szakad le a fal, és te vagy 90, a rúd 10 kiló, az úgy kijön, de amikor húzódzkodsz, többel terheled a lendület miatt, magyarul megrángatod

nemrég itthon egy polc azért szakadt le, mert rá lett könyökölve, és kiszakadt a két tipli, most 5db duopower fischer tiplivel és hatlapfejű csavarral van rögzítve, gyak. rá is ülhetne a család.

tiplivel, de abból is az erősebb fajtával rögzítsd, inkább túl legyen méretezve a rögzítés, mint alá

2019. máj. 28. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez vegyi dübel.

Nem felületi ragasztó.

Leggyakoribb alkalmazása üreges tégla esetén szitahüvellyel, de konkrétan dübel helyett alkalmazható. Ha betartják az alkalmazás technikai utasítást brutálisat tud tartani.

Utólag telepített présgépet (nem tudta a szállító megadni a furatképet) ilyen termékkel rögzítettünk.

Konkrétan tudott annyit a ragasztás mint a bebetonozott tőcsavar + =lehorgonyzó szerelvény).

2019. máj. 29. 00:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan pontozzatok le, de pont ezzel a ragasztóval ragasztottam fel egy pár dekás kerámiafotót a szülői síremlékre.

Az első telet se bírta ki és leesett.

(Most sima fehér szilo tartja.)

2019. máj. 29. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:

"ezzel a ragasztóval ragasztottam fel egy pár dekás kerámiafotót"

"Az első telet se bírta ki és leesett."

Ennek az az oka, hogy nem arra van kitalálva!

Nem az anyag rossz, a felhasználása!

2019. máj. 29. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

ennyit megért a 0% hogy ma is tanultam valamit, és persze máskor nézzem meg miről véleményezek

2019. máj. 29. 20:16
 7/7 anonim ***** válasza:
2019. máj. 31. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!