Würth szerszámot nem vehetek, mint magánszemély, csak ha
vállalkozó vagyok?
Annyira vicces, mikor valaki séróból meg akarja mondani a tutit, de egy ordas nagy pofáraesés a vége...
"Antonio Santi Giuseppe Meucci (Firenze, 1808. április 13. – New York, 1889. október 18.) ... 2002-ben az Egyesült Államok képviselőháza nyilatkozatot fogadott el, melyben az olasz feltalálót ismeri el a telefon feltalálójaként"
De mindegy is, aki ennyire a múltban él azt hiába szembesítik a jelennel...
2019. ápr. 21. 12:20
12/18 A kérdező kommentje:
Ilyen pasztákat, meg hasonló trutyikat, kötőelemeket, találtam több helyen is, nem is kell telefonálni, webshopok tele vannak, kéziszerszámot nem kaptam.
Bárkit kerestem mail-ben ha nem volt raktáron, akár még regisztráció nélkül is, nemhogy még vállalkozói adószámmal, minden további nélkül küldtek bármit(Facom, Knipex, Felo, Gedore, Wiha, NWS, Wera stb) sokszor még ők írogattak rám, hogy mi kell...
Én speciel értem és "átérzem" a kérdező gondját. Régebben én is szerettem volna vásárolni 1-2 dolgot a Würth-től és a Berner-től, de mivel magánszemély online nem tud vásárolni, sőt még a termékek árát sem látja online, ezért nem foglalkoztam tovább ezekkel a cégekkel. Van 1000 más jobb szerszámgyártó cég a piacon, akik olcsóbban, lényegesen jobb minőségű, átgondoltabb, praktikusabb szerszámokat kínál a vásárlóknak, könyörgés nélkül. Ha egy cégnek a mai világban nem számít, hogy minden fizetőképes kereslet el tudja érni őket, akkor meg is érdemlik, hogy ne foglalkozzanak velük. ......de ha valaki nagyon szeretne Würth-ös vagy Berner-es termékeket magának, akkor a jófogáson vannak olyan személyek, akik szerintem kérésre szívesen beszerezik az embernek az adott terméket. Egyébként úgy vettem észre, hogy talán a Berner valamit változtatott ezen a hozzáállásán, mert pl.: már több helyen láttam, hogy árulnak Berner-es LED-es lámpákat. A Würth cég 1/2-es dugókulcs készletében pedig nincs T-szár, amellyel az izmosabb csavarokat ki lehetne tekerni, illetve a hosszú toldószár funkcionál t-szárnak is.....de mi van olyankor, mikor mindkettőre szükség lenne? Egy neves, minőségi termékeket gyártó cég ilyen hibákat nem engedhet meg magának.
2019. ápr. 22. 20:20
Ha pedig kiszolgál a Würth "kisembereket" is, akkor miért nem tünteti fel a honlapján/készít olyan honlapot, amely a "kisfogyasztók" számára is elérhető. Kinek van kedve/energiája mindig furmányoskodni, a Pistán, Jóskán keresztül beszerezni bizonyos termékeket.... Ha a Würth-nek nem fontos az a pár ezer vagy százezer vagy akármennyi ft, amelyet a kisemberek ott hagynának egy-egy fogóért, kulcskészletért, csavarhúzóért stb., akkor nekünk sem fontos, hogy Würth-tel dolgozzunk. Van még a Würth-ön kívül Beta,Facom,Belzer,King Tony,Wiha,Wera,Bahco stb. márka, amely márkák termékeit otthonról, a fotelból pár kattintás után meg tudja az ember rendelni. 2 nap alatt pedig bármely futárszolgálat házhoz szállítja a megrendelt árut. Laknak emberek vidéken is, akiknek sem pénzük, sem idejük arra, hogy Pestre felutazzanak egy kulcskészletért vagy 2 db kombinált fogóért, de szívesen dolgoznának Würth szerszámokkal, a minősége miatt. Erről van itt szó. :-)
2019. ápr. 23. 06:59
15/18 A kérdező kommentje:
telefonáltam a hentes utcai kiskerbe, és cikkszám alapján beszerzik ami kell, és ki is postázzák 3500+áfáért(inkább bemegyek érte személyesen)
De! A telefonban az eladó hangján éreztem, amikor megemlítettem ezt a vállalkozóis dolgot, hogy kicsit kellemetlen volt neki, nyilván nem ő tehet erről(gondolom nem én voltam az első aki ezt megemlítette), de rajta csattan a Würth cégpolitikája.
16/18 A kérdező kommentje:
Árakról pedig akkor kapok tájékoztatót, ha a cikkszámokat elküldöm
17/18 A kérdező kommentje:
De azért kedves volt, és segítőkész a telefonban
Mondjuk ezt én sem értem, hogy mi titok van abban, hogy egy termék magánszemélynek (aki csak 1-2db terméket vásárol náluk) ennyibe kerül, egy vállalkozásnak (akik nagyobb összeget hagynak ott, nyilván nagyobb a haszon is rajtuk) azoknak pedig emennyibe kerül. Ha lennének fenn árak a honlapon, akkor legalább össze tudná hasonlítani az ember, hogy pl: egy kombinált fogó vagy kulcskészlet vagy bármi más mennyibe kerül egy hasonló minőségű termékhez képest. Egyébként én irtózom az ilyen beregisztrálós, "vásárlót szórakoztató" honlapoktól. Ha ilyenbe botlok, akkor már görgetek is tovább, mert amíg a hitelesítő e-mailt és egyéb kutyafülét elküldik, addig megnézek 3 másik honlapot, ahol az árak is fenn vannak és nem kell regisztrálgatni, szórakozni. A nagy regisztráció vége pedig az szokott lenni, hogy sokkal drágábban adnak az ilyen üzletek mindent, mint az egyszerűbb, nyílt webaruházak. ....de mindegy.
2019. ápr. 24. 06:50
Kapcsolódó kérdések: