Würth szerszámot nem vehetek, mint magánszemély, csak ha vállalkozó vagyok?
Több városban is van üzletük, felhívod az egyiket és megkérdezed.
Online valóban csak vállalkozások vásárolhatnak náluk.
Fel van sorolva az összes kisker partner. Ott vehetsz bármit.
Olyan volt a kérdés, mintha azt kérdezted volna, hogy Százhalombattán készült MOL benzint nem vehet magánember? De, igen, akármelyik MOL benzinkúton.
Ebbe én is belefutottam. Sajnos nem vagy nekik fontos, mert nem akarnak foglalkozni kis vevőkkel. A webshopukban nem tudsz vásárolni mint magánszemély.
A viszonteladókkal az a baj, hogy egyikuk sem fog olyan választékot készleten tartani, mint a nagy Würth. 2019-ben nehogy már személyesen kelljen boltról boltra járnom és vadásznom egy-egy speciális szerszámot. Innentől kezdve én megsértődtem és nem foglalkozom würth-el.
webshopból nem tudok, nem jól tettem fel a kérdést, de sem időm, sem kedvem, hogy az országot járjam, pár kéziszerszám miatt. röhej
kb akkora amit a HILTI csinál itt... mintha a szent grált árulnák, és javítanák, németben a bauhausban leveszem a polcról...
Itt szeretném felhívni a figyelmet egy bizonyos Graham Bell nevű úriember találmányára, a telefonra. Ennyit a sértődött ( = idióta? ) " boltról boltra járókról.
Mindent lehet, csak akarni kell. Aki meg kifogást keres, az úgyis talál.
Nekem egyszer szükségem volt Würth rézpasztára. (Az egyik legjobb a piacon, és kilós dobozt vettem) Egy telefon, pár perc múlva már az egyik nagyker ügyintéző nagyon kedvesen kiszolgált, elintézte, hogy a termék kikerüljön egy kisker boltba, mert sürgősen kellett. AMúgy feladták volna postán is.
Ennyit a lehetetlenkedőkről.
Lehet hogy ez a Würthnékl tudatos, így érik el, hogy a hülyék ne használják a szerszámaikat...
ok...egy telefont megér, majd ünnepek után, és gondolom az van a háttérben, mint a METRO áruházban, hogy érezzem magam kitüntetve, hogy egyáltalán szóba állnak velem...
VIP tagság, meg a többi b...ság
Az a baj, hogy tényleg k...a jó szerszámok
De ez akkor is a XXI század, telefon, meg posta, az a múlt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!