Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Würth szerszámot nem vehetek,...

Würth szerszámot nem vehetek, mint magánszemély, csak ha vállalkozó vagyok?

Figyelt kérdés
Wuerth.hu, ill eshop/wurth csak akkor enged regisztrálni, ha van vállalkozóim
2019. ápr. 18. 18:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
16%
Würth szerszámot tilos venned mint magánszemély. Nagyon vigyázz, birság járhat ha würth szerszámot magánszemélyként veszel.
2019. ápr. 18. 18:53
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy egy terméket egy cég csak vállalkozóira ad, az nem azt jelenti, hogy más, nem csak vállalkozóira adó cég ne forgalmazhatná ugyanazt a terméket. Nem csak a wuerth.hu cég létezik a bolygón, vannak más cégek, áruházak is, ahol vásárolhatsz Würth termékeket.
2019. ápr. 18. 19:06
 3/18 A kérdező kommentje:
hát..eddig nem találtam, csak kötőelemet, illetve kenő-ragasztóanyagokat, kéziszerszámot, abból is speciálisat max az amazon-on, vagy ebay-en...magyarország :/
2019. ápr. 18. 19:28
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Több városban is van üzletük, felhívod az egyiket és megkérdezed.

Online valóban csak vállalkozások vásárolhatnak náluk.

2019. ápr. 18. 19:42
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Fel van sorolva az összes kisker partner. Ott vehetsz bármit.

Olyan volt a kérdés, mintha azt kérdezted volna, hogy Százhalombattán készült MOL benzint nem vehet magánember? De, igen, akármelyik MOL benzinkúton.

[link]

2019. ápr. 18. 19:51
 6/18 anonim ***** válasza:
75%

Ebbe én is belefutottam. Sajnos nem vagy nekik fontos, mert nem akarnak foglalkozni kis vevőkkel. A webshopukban nem tudsz vásárolni mint magánszemély.

A viszonteladókkal az a baj, hogy egyikuk sem fog olyan választékot készleten tartani, mint a nagy Würth. 2019-ben nehogy már személyesen kelljen boltról boltra járnom és vadásznom egy-egy speciális szerszámot. Innentől kezdve én megsértődtem és nem foglalkozom würth-el.

2019. ápr. 18. 20:08
 7/18 A kérdező kommentje:
na nem baj...van más minőségi szerszám a piacon
2019. ápr. 18. 20:12
 8/18 A kérdező kommentje:

webshopból nem tudok, nem jól tettem fel a kérdést, de sem időm, sem kedvem, hogy az országot járjam, pár kéziszerszám miatt. röhej

kb akkora amit a HILTI csinál itt... mintha a szent grált árulnák, és javítanák, németben a bauhausban leveszem a polcról...

2019. ápr. 20. 13:47
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Itt szeretném felhívni a figyelmet egy bizonyos Graham Bell nevű úriember találmányára, a telefonra. Ennyit a sértődött ( = idióta? ) " boltról boltra járókról.

Mindent lehet, csak akarni kell. Aki meg kifogást keres, az úgyis talál.

Nekem egyszer szükségem volt Würth rézpasztára. (Az egyik legjobb a piacon, és kilós dobozt vettem) Egy telefon, pár perc múlva már az egyik nagyker ügyintéző nagyon kedvesen kiszolgált, elintézte, hogy a termék kikerüljön egy kisker boltba, mert sürgősen kellett. AMúgy feladták volna postán is.

Ennyit a lehetetlenkedőkről.

Lehet hogy ez a Würthnékl tudatos, így érik el, hogy a hülyék ne használják a szerszámaikat...

2019. ápr. 20. 15:56
 10/18 A kérdező kommentje:

ok...egy telefont megér, majd ünnepek után, és gondolom az van a háttérben, mint a METRO áruházban, hogy érezzem magam kitüntetve, hogy egyáltalán szóba állnak velem...

VIP tagság, meg a többi b...ság

Az a baj, hogy tényleg k...a jó szerszámok

De ez akkor is a XXI század, telefon, meg posta, az a múlt...

2019. ápr. 20. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!