Metabo sbe 650 vagy bosch gsb 1600 RE jobb választás?
Én nem vennék Boscht.
Régebben nagyon jó gépeket gyártott de már jó pár éve nem annyira megbízható. Ennek az eredménye meg is látszik az építőiparban hogy már csak elvétve lehet látni boch gépet.
Én főleg Makita gépeket látok De a dewalt és a milwaukee gépek egyre népszerűbbek.
Na de elnézést a kis kitérésért, mire szeretnéd használni a gépet?
Mert az általad nevezett matebo gépből több is van ebből a gépből.
Pontosabban:
Metabo SBE 650 (600672000)
Ez a cikkszámú csak sima fúró, nem tud ütve fúrni.
Metabo SBE 650 (600671850)
Ez már tud ütve fúrni
A dewaltról csak jót hallani, viszont drágább a társainál. Makitát meg hagyom, mivel az oláhok gyártják így a boschnál jobb nem lehet.
Havonta egy két alkalom ütvefurás pl betonba, fát-vasat fúrni meg csavarozni is. Itthon ház-körüli munkára.
vagy SDS-Max
de nem a tokmány, hanem a dugattyús ütvefúrás a lényeg, a dugattyú lehet álló, fekvő
a millwauket mindenki dícséri, viszont a szervízhálózata ...hát nem is tudom
dewalt a black and dacker profi márkája
a metabo már a hitachi-é
aeg powertools- az milwaukee
bosch profi-nem hiszem hogy rosszak, de nem egy innovatív cég, az original flex viszont az
ne ezen igazodj ki... :/ :)
20 éve műkődik a metabo sbe600-am, és még régebbi a zöld bosch fúróm.
Ezek nem rosszak.
Makita, metabo, dewalt, elu, aeg, kék bosch, ezek jók. Lényeges még a tokmány minősége, mert van olyan ami hamar elkopik és megforog benne a fúró.
/Ma zöld bosch gépet és teszkós B&D-t nem vennék, azok gagyik./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!