Eldugult a karburátor, vagy a primer pumpa nem jó? Láncfűrész
Volt már egy kérdésem itt az oldalon a láncfűrészemmel kapcsolatban. A helyzet az, hogy nem kap valamiért benzint a karburátor. Van 2db cső ami megy bele, az egyik átlátszó, ez közvetlenül a tankból jön. Van egy másik, ez tömörebb és fekete, ez pedig a primer pumpából jön. A primer és a tank össze van kötve egy másik, az előzőtől független gumicsővel. Ha a primert nyomom, az átlátszó csőből jön a benzin, a fekete csőben pedig vákum keletkezik. Ha jól tudom, a primernek keringetnie kellene a benzint, de mivel a fekete csőnél dugulás lehet. A karburátornak 2db csatlakozása van egy vékonyabb (fekete) és egy vastagabb (átlátszó). Az átlátszó csőbe, ha fecskendővel benzint nyomok akkor jön a karburátorból is. A vékony rész teljesen el van dugulva.
Ezt hogy tudom megoldani?
A válaszokat előre is köszönöm!
*de mivel a fekete csőnél dugulás lehet,így nem ér körbe.
Szerkesztésnél valamiért kitörlődött.
Köszönöm a választ! Ment a zöld!
Ezek alapján lehet, hogy fel van cserélve, de a karburátornak nem kellene átjárhatónak lennie?
Köszönöm a választ! Ment a zöld!
Sikerült beindítani. A primer a tankba nyom levegőt, a tankból jön a mási csövön a benzin. Ahova be van dugva az el van dugulva, nem folyik a karbi belsejéből a benzin. Van egy másik cső, a pumpa szívó ága, ahova az van dugva, oda , ha benzint injektálok ebbe a karbi csatlakozásba akkor folyik a belsejéből.
Ideiglenesen kipróbáltam, hogy a tankból feljövő csövet bekötöm a "működő karbi-csatlakozásba" és így működött. Ideiglenesen talán jó ez így. Ha valakinek van további ötlete, azt szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!