Karburátor hiba lehet?
2 napja vettem észre, hogy alapjáraton mintha le akarna állni a motor, gázadásra torpan, van, hogy le is áll.
Amikor teljes gázt adok neki, egy darabig normál az alapjárata, majd megint le akarna állni.
Üzemanyagszűrőn nincs lerakódás, a benzin tiszta, keverék 1:25, félszintetikus olajjal bekeverve.
Én csodálkozom azon,ha 1:25 sel egyátalán beindul .
Milyen motor ez,melyik világból való ?
Légszűrő nélkül is ugyanazt produkálja, szóval kizárásos alapon a fúvóka lesz a ludas.
ma 19:20
Kínai gépről van szó, 1:25-be van meghatározva a keverési arány.
Attól, hogy kínai, még lehet ugyanolyan jó gép, mint bármely piacvezető márka, ha megkíméli az ember!
ma 19:20
Meg egyébként is, a munkahelyemen 4125-ös AL-KO kaszával és GS350-es Oleo Mac fűrésszel dolgozunk, amik 1:25-ös keverékkel üzemelnek, és vigan duruzsolnak a motorok.
Közbe megoldódott a probléma!
Egy kis kalibrálás kellett neki, alapjárattal volt egy kis gond, állítottam az L csavaron, magasfordulatit maxra, majd 1/4-et vissza, a torpanás és a szabálytalan alapjárat megszűnt.
Már tökéletesen, hibátlanul működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!