Makita HR1840 elégséges itthoni munkálatokra, betonfúrásra is néha.2 kilogrammal nem nehéz, ellehet vele hajtani pár csavart is ha szükséges?
Lidiben vedd meg a Parkside fúrókalapácsot,fele annyiból kijössz,és 3 év teljes körű garanciát kapsz.
Otthonra bőven elég az is.
Én is ilyet tervezek itthoni munkálatokhoz.
Kedves Kérdező!
Nyomaték- és fordulatszámszabályzós gépet vegyél csavarbehajtáshoz. A Makita HR1840 SDS-Plus fúrókalapács nem csavarbehajtó, hanem komoly építőipari gép. Túlzásnak tartom otthoni munkálatokra az árát, de ez a te döntésed kell legyen.
Vásároltam és használtam már Parkside termékeket magam is, ezért azokat nem merem ajánlani.
Több köztes megoldás létezik a 30+ ezres és a 10- ezres kategóriák között. Szakboltok felkeresését ajánlom.
Ha már Makita, akkor miért nem egy HR2470?
Sokkal jobbak a paraméterei és olcsóbb is. Nekem ilyen van, szintén otthoni használatra, szerintem elnyűhetetlen darab.
Akkor ajánljatok egy olyan darabot aminek van nyomatékhatárolója, fordulatszám szabályozója, ütve is fúr egy keveset és Makita legyen. Az ár 40-50 ezer forintig mehet.
Azért veszek itthonra makitát, hogy ne keljen minden 2 évbe fúrógépet vennem. Egyszer ki pénzt érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!