Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Az OBI csak nekem tűnik...

Az OBI csak nekem tűnik drágának, vagy tényleg az?

Figyelt kérdés
Pl. ma néztem zuhanyzó függönyöket, és a legolcsobb 3-4 ezer Ft volt (tescoban 850 Ft a legolcsóbb). De a többi dolgot is szerintem jóval drágábban adják mint máshol.
2018. jún. 4. 23:14
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
Vsn egykét dolog néha ami olcsóbb. Néha jó járólapok akciósan pl. De álltalánosságban drága. Egy csavar árán máshol ehy félmarékkal kspsz. Akkor érdemes odamenni ha kell egy egy daragyalult léc vagy küszöb pl amit máshol nem kapsz meg hirtelen. Egyébként kerülendő.
2018. jún. 5. 04:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Nemcsak ő, de a még megmaradt egyéb nevű barkácsáruház is az. Csak éppen minden együtt megtalálható, így sokszor az újdonság erejével hat, ha valami számunkra újat látunk ill. egy helyen tudunk különböző kategóriába tatozó dolgokat megvenni (olyan ez, mint az élelmiszerbolttal szemben az élelmiszer áruház, ahol zoknit is kapni. Emiatt érdemes az embernek megjegyeznie az olcsóbb szakboltokat, amelyek sokszor vidékre jellemzőek. Igaz viszont az ellenkező megjegyzés is, hogy a leárazott termékek viszont sokszor valóban nagyon olcsóak.
2018. jún. 5. 06:08
 3/3 anonim ***** válasza:
44%
Az árak nem a magyar átlag ember pénztárcájához vannak igazitva .De ilyen a Praktiker is .A gazda nem magyar,így otthoni mércét alkalmaz.
2018. jún. 5. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!