Ti használtok ovutesztet? Nekem olyan kamunak tűnik meg drágának nem felesleges ez? Az emberúgyis érzi hogy mikor van ovuja szúrkál a has és elkezd fájni a mell akkor minek kell az ovuteszt?
Figyelt kérdés
2014. okt. 7. 09:05
1/4 anonim válasza:
Nem minden nő érzi az ovulációt. Sőt, a nagy többség nem. Persze, lehet következtetni nyákból, de az sem 100 %.
Az ovulációs tesztek hormon alapján működik, van, akinek ez biztosabbat mutat, mint a tünetek.
Nekem pl. sosem fájt sem a mellem, a hasam sem szurkált, de még a nyákos figyelés sem jött be.
Az első gyerekkel pont menzesz előtt estem teherbe, a másodikkal kb. a 21. ciklusnapon.
Lehet kapni a neten megbízható ovutesztet, aminek darabja 100 Ft körül mozog, szóval nem csak a drogériás méregdrága tesztek vannak. Van, akinek nem felesleges.
2/4 anonim válasza:
Sztem is felesleges, én nem is tudnék így együtt lenni h na most mert ovu van, kicsit sem élveznèm. Sztem sokkal jobb akkor együtt lenniamikor mindketten kívánják.
3/4 anonim válasza:
Nem felesleges. Nekem mindkét gyermekem azzal jött össze. Amíg csak a testi tünetekre hagyatkoztam nem sikerült a baba, amikor nekiálltam tesztelgetni, egyből jött. Nálam bevált.
4/4 anonim válasza:
Én nem érzem az ovut, és ovutesztet sem használtam soha,mégis mindhárom gyerekemmel elég hamar teherbe estem, ráadásul mindhárommal olyankor, amikor naptár módszer szerint nem is lehetett volna. Egyszerűen csak nem védekeztünk. Ha nem jött volna össze a baba hosszabb ideig, akkor gondolom, elkezdtem volna hőmérőzni vagy ovutesztezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!