Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek fájt a melle terhesség...

Akinek fájt a melle terhesség elején. Milyen volt?

Figyelt kérdés
Nekem annyira fáj, hogy lassan úgy érzem kisugárzik a hátamba és a bőröm is érzékeny. De nem csak a mellemen, hanem a hónaljamon is, illetve a bordáimnál. Nem elviselhetetlen, de nagyon kellemetlen, főleg esténként. Kezdetben csak a mellbimbóm volt érzékeny, de már az egész cicim fáj, elég ijesztő...Egyébként én mára nem vártam és nem is jött, remélem később sem de a hasam görcsölget... Mikor érdemes tesztelni szerintetek? Más tünetem nem nagyon van, illetve eléggé puffadok.

2014. szept. 16. 21:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Reggel csinálhatsz tesztet. Nekem is nagyon fájtak a melleim, melltartót sem bírtam felvenni. Később megszokod, aztán észre sem veszed, hogy már nem fáj. :)
2014. szept. 16. 21:57
 2/15 A kérdező kommentje:
Olyan fura, mert nekem meg éppen melltartóban jobb...habár ma már azt is letéptem volna magamról, meg is tettem mikor hazaértem, de nem lett sokkal jobb. Egyébként napról napra rosszabb...nálad is megvolt ez a fokozatosság? Már nagyon izgulok :) Menzesz előtt is szokott feszülni, de ennyire még sosem fájt :)
2014. szept. 16. 22:01
 3/15 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem mindig nagyon fájt a mellem mensi előtt. Amikor terhes lettem meg egyenesen szét akartak robbanni.:-) Talán a 9. hét környékén múlt el,azóta csak enyhe fájdalom van,és bimbóérzékenysèg.

Írd meg,ha teszteltèl!:-)

17+2 hkm

2014. szept. 16. 22:07
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem félidőig fájt úgy, mintha izomláz lenne benne. Nem érzékenység volt, hanem kő kemény fájdalom. Csak melltartóban tudtam lenni, mert ha hagytam himbálózni, akkor még jobban fájt. Ez a második terhességem. Az eslőnél egyáltalán nem fájtak. És nekem mensi előtt is kb 16 éves koromban fájtak a melleim, pár hónapig, aztán soha többet.
2014. szept. 16. 22:11
 5/15 anonim ***** válasza:

Nekem régen mindig fájt a mellem menzi előtt. Aztán mikor a babát terveztük és elkezdett fájni, vártam, hogy megjöjjön. Eltelt kb. 1-2 hét, de semmi más bajom nem volt. Mivel az első próbálkozós hónapunk volt, és fogalmam nem volt, hogy mikor jött meg utoljára, így nem tudom mennyit késhetett. Vettem egy tesztet és délután már full erős, egyértelmű pozitív tesztem volt! :) Szerintem reggel csinálj egyet! Nekem erősödött a fájdalom egy ideig, aztán elmúlt. De olyan lett a végére a mellem, mintha szilikont rakattam volna (férjem örömére). Nem lett méretileg nagyobb, tehát nem kellett nagyobb melltartókat vennem, de sokkal keményebb lett, jobban "kitöltötte" a kosarakat. :) A bimbóm is besötétedett.

Drukkolok!!! +++++ :D

2014. szept. 16. 22:20
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát nekem is ilyen izomlazszeru oldalt, de nyilalni es bizseregni is szokott. A mellbimbom meg ha kell ha nem áll mint a cövek. Nem is tudom mihez hasonlítani. Hat megírom mi lett a vége, mar nagyon izgulok. De csak péntek reggel fogok tesztelni.
2014. szept. 16. 22:21
 7/15 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem akarok negatív tesztet, ismerem magam, nagyon elkeserednék. De nagyon gyanús ez a cici fajas... Meglátjuk :)
2014. szept. 16. 22:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2014. szept. 17. 09:18
 9/15 A kérdező kommentje:

Szia! Péntek reggel tesztelek, ha addig is késik. Mára egyébként csillapodott a fájdalom, bár még nyilal. Remelem ez nem rossz jel. Megírom mi volt!

:)

2014. szept. 17. 11:23
 10/15 A kérdező kommentje:
Teszteltem, pozitív lett :)))))
2014. szept. 19. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!