Akinek fájt a melle terhesség elején. Milyen volt?
Szia! Nekem mindig nagyon fájt a mellem mensi előtt. Amikor terhes lettem meg egyenesen szét akartak robbanni.:-) Talán a 9. hét környékén múlt el,azóta csak enyhe fájdalom van,és bimbóérzékenysèg.
Írd meg,ha teszteltèl!:-)
17+2 hkm
Nekem régen mindig fájt a mellem menzi előtt. Aztán mikor a babát terveztük és elkezdett fájni, vártam, hogy megjöjjön. Eltelt kb. 1-2 hét, de semmi más bajom nem volt. Mivel az első próbálkozós hónapunk volt, és fogalmam nem volt, hogy mikor jött meg utoljára, így nem tudom mennyit késhetett. Vettem egy tesztet és délután már full erős, egyértelmű pozitív tesztem volt! :) Szerintem reggel csinálj egyet! Nekem erősödött a fájdalom egy ideig, aztán elmúlt. De olyan lett a végére a mellem, mintha szilikont rakattam volna (férjem örömére). Nem lett méretileg nagyobb, tehát nem kellett nagyobb melltartókat vennem, de sokkal keményebb lett, jobban "kitöltötte" a kosarakat. :) A bimbóm is besötétedett.
Drukkolok!!! +++++ :D
Szia! Péntek reggel tesztelek, ha addig is késik. Mára egyébként csillapodott a fájdalom, bár még nyilal. Remelem ez nem rossz jel. Megírom mi volt!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!