Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez meg mi a túró lehet?

Ez meg mi a túró lehet?

Figyelt kérdés

Segítsetek kérlek, akivel ilyen előfordult!

3. gyerkőc lenne! az elsővel normál terhesség, a másodikkal is bár azt végig hánytam...

de ez most valami nem stimmelős dolog szerintem.

augusztus 30.án volt a menzim első napja (alig jött meg) . de nem voltam terhes tuti!

a férjemmel szept 9, 12, és 14 én voltam együtt. (tervezzük a babát).

Hiperovulálok - szóval nekem ez a "bajom" - orvosilag is ellenőrizve van.

most szept 10 én vizsgáltak meg 3 azonos pete érett meg illetve több kisebb..

Tegnap óta pokoli szarul vagyok, sőt tegnap a kislányom hozta a krétás szivacsot hogy vizezzem be és a szagtól felfordult a gyomrom és rohantam hányni..pokoli fáradt vagyok és puffadt és fáj az alhasam mintha megjönne....ma csináltam tesztet negatív (mielőtt lemarháztok tudom hogy korai volt, de van egy csomó,szóval csak kíváncsiságból is kipróbáltam) azt is tudom hogy elvileg beágyazódás előtt nem lehetnének ilyen tüneteim, DE mégis vannak! volt ilyen mással is???

2014. szept. 16. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagyon korai lenne még bármilyen tünet, én a párás lucskos időtől is szoktam hányni

viszont a beágyazódás környékén mindkét gyerekemmel szédültem, és már a 4. héttől hánytam.

2014. szept. 16. 10:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Az elso terhessegemet teszteles elott mar ereztem, masodjara pedig a 4. honapban vettem eszre. Az ikerterhesseg volt. Szoval ha arra gondolsz, hogy biztosan ikerterhesseg, akkor sem torvenyszeru a korai es intenziv tuneteles. Az en tapasztaltom szerint legalabbis.
2014. szept. 16. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mi a helyzet veled azóta?

2014. okt. 6. 20:19
 4/6 A kérdező kommentje:
szia! pont ma megyek este dokihoz, mert pozitív a terhes tesztem. sajnos barnáztam és vérzésem is volt, de még mindig pozitívak...majd ma este kiderül :) reménykedem.
2014. okt. 7. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Jajjjj hát akkor nagyon szorítok! Írj majd mit látott a doki. Hasonló helyzetben vagyok mint te. Este várom a jó híreket! :)
2014. okt. 7. 13:26
 6/6 A kérdező kommentje:

szia!

nem túl jó hírek :( nem látott semmit Uh-n - csak egy pici fekete pöttyöt... szóval ma el kellett mennem BHCG mérésre..holnap lesz eredmény és akkor kell hívnom.

nem vagyok túl boldog, mert ugyan nem láttunk méhenkívülit, de mégis ez az egyik lehetőség sajna....ilyenkor annyira szeretném ha már 3-4 hét múlva lenne...

2014. okt. 8. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!