Mi a véleményetek?
Hát nem tudom miket fognak írni,ha nincs ételallergiád,edd meg nyugodtan! nyugalom :)
18hkm
szia! én dolgoztam cukrászdába mi ott boltit használtunk.
amugy nem hinném h. 1 szelet olyan nagy gond lenne én ettem terhesen házi és bolti túrót és sajtokat is és semmi bajunk nem lett
én olvastam olyat, hogy csak pasztőrözött tejtermékeket szabad fogyasztani, de mivel nem kezdtem el nézegetni a sajtokon sem, meg semmin, hogy mi hogy készül, inkább leálltam az összes tejtermékről.
de utána meg rákaptam a készen kapható ízesített tejberizsre, meg túrórudi, én csak reménykedtem, hogy semmi bajom nem lesz, de már nem volt állapot, szinte mindenben van tej, lehetetlen legalábbis nekem eligazodni, hogy mit ehetnék, mit nem
A túrót gondolom hőkezelik azza, hogy belesütik a süteménybe, szóval nem nyersen eszed.
Egyébként most jut eszembe, hogy én házi túrót ettem nyersen, volt időszak, amikor naponta ettem, mert jól esett. Hát, nem hinném, hogy bajt okozott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!