Mi a túró lehet velem a baj?
Figyelt kérdés
2 napja kellett volna megjönnie, de a teszt negatív. (Mondjuk később is foganhatott). Állandóan émelygek, borzalmas a gyomrom, nem ennék semmit, ha még is megkívánok valamit, akkor az étel felénél már nem kell, nem kívánom tovább. Szurkál alul a hasam, fáj a petefészkemnél, mensi sehol. (Premens nem szokott soha ilyen lenni, a fiamnál voltam ilyen rosszul a terhesség első idejében) Okozhatja baba ezeket a tüneteket?2013. aug. 9. 19:53
1/7 anonim válasza:
mint tudjuk igen okozhat. csinálj tesztet és kiderül.
2/7 anonim válasza:
Nálam is előfordul ilyen...kezdem elhinni hogy van velem vki aztán megjön. :-/
Ha a teszt továbbra is negatív és mensi már úgy 7 napja nincs,én akkor mennék dokihoz :-)
Egyébként tervezitek a babát?? Mert gondolom akkor nemszedsz gyógyszert ;-)
3/7 A kérdező kommentje:
Tervezzük, ez volt az első próbálkozós hónap. A fiam, is elsőre jött, gondoltam akkor most is egyszerű lesz, de lehet, hogy nem?! :)
2013. aug. 9. 20:39
4/7 anonim válasza:
Szurkolok hogy sikerüljön ;-)
10Hós anyucija ;-)
6/7 A kérdező kommentje:
Ráadásul az a baj, hogy nem is tudom pontosan, hogy mikor kellene/kellett volna megjönnie. Általában 28-30 naposak a ciklusaim, de a múlt hónapban valamiért kitolódott 35 napra. 28 napos szerint hétfőn, 30 szerint szerdán, 35 szerint hétfőn nem kéne megjönnie. Hát nem tudom. Ha nem jön meg jövő hét péntekig, akkor tesztelek megint.
2013. aug. 9. 22:32
7/7 anonim válasza:
lehetsz persze terhes főleg hogy az előző terheséged is ilyen volt :) bár mondjuk nekem is ugyanezek a tüneteim csak nekem sajnos 3 napja megjött :( és ezt a nagy meleget szerintem már nem bírtam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!