A mell érzékenység ovukor van, utána, vagy előtte?
Figyelt kérdés
2014. okt. 4. 13:46
1/4 anonim válasza:
Ovukor előtt inkább,de lehet utána is.de ha nincs ovukor akkor is lehet.
2/4 anonim válasza:
Ha az ovulacio pontos idejet akarod tudni akkor tesztelj, ilyenekre nem erdemes epiteni, h faj, nem faj, gorcdol, nem gorcdol.. mindenkinek mas
3/4 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem,mert a héten minden nap együtt tudtunk lenni szombattól szerdáig,és a ciklusaim általában 26 naposak,és ha ezt veszem alapul,akkor kedden lehetett ovum,viszont volt már 28 napos is,akkor meg csütörtökön.és csütörtökön meg pénteken szörnyen fájt a mellem,ami mára elmúlt.és pontezen a két napon nem tudtunk együtt lenni.
2014. okt. 4. 14:14
4/4 anonim válasza:
Nekem pl ovu után 2 napig szokott fájni (ovutesztelek+hőmérőzök innen tudom a tüszőrepedést) meg mensi előtt 2-3 napig.Úgyhogy szerintem nem mérvadó de általában az összes ismerősömnek is pé után fáj a melle.Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!