Csak nekem tűnik túl drágának egy újabb Suzuki Swift?
Nem szidni akarom mert nekem is az van (régi).
Nézegettem őket, 2005 évjárat és 900ezer alatt nem láttam.
Akárhogy is nézzük ez a verda 9 éves.
Miért ilyen drágák? Aranyból van benne a hengerfej vagy mi?
Pedig boldogan elfogadnék egy ilyen új stiftet.
De Tényleg miért kerülnek ennyibe ilyen idősen?
hát igen...az eladókat is meg kellene kérdezni, mi a véleményük az árról..
pénz nélkül nem megy...
nem lehet eladni őket mert szériahibás mind (váltó) és ezért pangnak a piacon mert senki nem vesz ilyet.
lásd totalcar
A régi swift új ára is olcsó volt.
Az új swift új ára meg aránytalanul drága az autóhoz képest. Ezt meg leköveti a használtpiac is. Mondjuk nem véletlen, hogy amennyire népautó volt a régi swift olyan kevés újat látni mostanság...
Ez nem csak a swiftre igaz hanem az összes többi kisautóra corsa,polo,yaris,fábia stb.Sőt ezeknek is elégé magas az újkori áruk az autóhoz képest pl egy új corsa és astra között nincs túlzottan nagy különbség árban.
Szerintem ennek az az oka ,hogy egyre több ember vesz kisautót azért, hogy olcsóbban jöjjenek ki az autó fenntartást illetően.Erre fel a kereskedők meg jól megemelték még az új kisautók árát,azért mert sok fogyott belőle és ezáltal akarnak még többet profitálni.Sajnos a használt autó piac is követi ezt.
"Legendásan megbízhatóak"
Voltak a régiek.
Az újak sem épp Alfák szerencsére, de már közel sem olyan megbízhatóak. A váltó (csapágyak) az 1.3-as swiftben valóban típushibásak, ahogy a motorvezérléssel is igen sok probléma van, illetve már a motorja is jóval kényesebb, mint a régié volt.
Kiemelném, hogy ettől még nem egy olasz "roncs" a típus, de már nagyon távol van a legendásan megbízhatótól.
mivel egyre drágább az autózás, ezért legtöbben a kisautókat keresik, főleg az újabb swifteket
na ezért adják még még 1 milla körül őket, mert így is megveszik, bezzeg a nagy autók a kutyának nem kellenek, így olcsók is
Közepesen felszerelt (klíma, szervó, abs) 10 éves opel merivát, vezetett szervízkönyvvel nem lehet eladni 1 milla fölött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!