Suzuki swift 1. 0 vagy 1.3 vegyem? Azt hallottam hogy 1. 0 -nak a motorja nem strapabíró? Melyik éri meg jobban?
tegnap volt ugyanez a kérdés, nem dobta ki?
1.3
ha főleg városban használod, elég az 1.0 is, és városban kb 1-1,5 literrel eszik kevesebbet
mindkettő strapabíró és gombokért vannak alkatrészek
Az 1.0 nagyon is strapabíró!
Én 230.000 km-nél adtam el a kis 1.0 Swift-emet (nagyobb kocsira váltás miatt) - a kis Suzuki tökéletes állapotban volt, soha 1 csepp olajat nem evett, nagyon fürge volt, és soha semmi gond nem volt vele! Imádtam :)
Ha nem 200-al akarsz közlekedni, akkor NEM csak "városba való". Mi minden évben 1000+ km-es nyaralásokra is elmentünk vele 4 fővel + csomagok, simán bírta. Egyszer kipróbáltam a végsebességét, az ő órája szerint 160 km/h mutatott.
Ha többet használod majd városban a kocsit, akkor az 1.0 a jobb választás, mert hamarabb felmelegszik üzemi hőmérsékletre.
Nekem városban 6 litert soha nem érte el a fogyasztása (max ~5.7 liter volt), országúton pedig 4.5 literes fogyasztás mellett dinamikusan (tehát nem papisan) lehet vele közlekedni 90-100 km/h-val. Kb 120-130 km/h-ig még van erőtartaléka.
Egy jó állapotú 1.0 Suzuki hűséges és strapabíró társ lehet! :)
23 éves 1000 es Swiftem 220 ezer km -> olajat nem eszi, minden nap indul, nem rohad, viszonylag hamar bemelegszik
a motor, fogyasztása városban max 6 Liter, országúton 4,5-5 literrel eljár.Ezzel mindent elmondtam, szerintem tökéletes lenne neked városba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!