A 14,4v-os,1,2ah akkus csavarozó akkumulátorát milyen táppal vagy tápegységgel lehetne meghajtani?
Fontosabb a típusa. Li-Ion, vagy Ni-Cd akksi, esetleg Ni-MH. Mindkettő más töltést igényel. Ez nem egészen úgy van, hogy ráakasztom, hogy töltsem.
A Li-Ion hamar tönkre vágod, ha nem a hozzá való töltővel töltöd.
Ha Ni-Cd akksi és már nem igen bírja, akkor kuka a sorsa, mert nem javul meg. Abba akkut lehet cserélni Ni-MH-ra érdemesebb, vagy veszel másik hozzávalót.
A PC-s táp ideiglenes megoldás ha minden igaz,mert a védelmet ki kell benne herélni,akkor pedig egy idő után megadja magát.(3-5 Ampert vesz fel induláskor ha jól emlékszem)
Tavaly egy műszerészt kérdeztem meg ez ügyben,ő úgy használta a csavarozóját,h az akkuba belekötötte a töltőt.
Használat előtt rá a hálózatra,pár perc múlva már lehetett használni,munka végeztével kihúzta a töltőt és kész.
Én direkt 12V-os csavarozót vettem,ha megadja magát mindkét akksi,akkor veszek egy 12V-os 9Ah-t,és azt kötöm rá vezetékkel.(a gyári 1,3 Ah ha jól emlékszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!