Skil akkus fúrógép akkumulátorát mennyi ideig kell vagy lehet tölteni?
Tisztelt Hozzáértők!
Van egy Skil akkus fúrógépem amely típusa F015200601 2006 típusú és nincs meg a kezelési utasítása. Van az adaptere amelyet csatlakoztatni kell az akku fogadóhoz. Ezen van egy zöld led amely az adapter 230V-ba helyezésével egy időben világít és egy piros led amely akkor világít, ha az akku bele van rakva. Nem tudom ellenőrizni, meddig kell tölteni, hiszen a piros led nem alszik el. Hátha tudjátok, hogy ennek kell aludnia a töltés befejezésével vagy automatikusan lekapcsol, megakadályozva a túltöltést?
ha ez a típus akkor le is írják a leírásban
Köszönöm a véleményeket. Az első hozzászólónak: Biztos, hogy zöldre vált, vagy csak gondolod?
A második véleményhez: Igaz, hogy írva van, hogy 3 órás töltő automatikusan kikapcsol, de a led is elalszik vagy zöldre vált az nincs. Lehet, hogy az elektronikája lekapcsolja a töltőt de a piros led nem alszik el vagy vált át.
mind a 2 hozzászóló én voltam :D
Biztos nem vagyok benne, hogy átvált csak abbl gondolom hogy ha akkor vált amikor belerakod az aksit akkor is fog ha feltölt. DE a töltő lekapcsolhatja attól függetlenül, hogy a led nem vált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!