Akkus csavarbehajtonak, hany wattos a motorja?
Akkus csavarbehajtó teljesítményét Nm-ben adják meg,még a fordulat tartományokat tüntetik fel,és a feszültséget.
(direkt neked megnéztem,de nálam is csak ezek vannak feltüntetve)
Hálózatról működtetett fúrókon viszont W-ban adják meg...
Hány voltos és hány amperórás akksit szív le fullról koppra hány óra alatt?
Felvett teljesítmény = (akkufesz x akku_kapacitás) / eltelt_idő
A leadott teljesítmény ennek a felétől a négyötödéig bármi lehet egy olcsó cucc esetében, jellemzően a feléhez közelebb átlagban. Az a jó kis bolygóműves áttétel az erőnyerő benne.
Mit adnak ennyiért ? Ezen rajt az áfa,szállitási,raktározási,és még sorolhatnám hány féle költség.Majdnem úgy néz ki,hogy ingyen kapod.
Annak nézzél utána inkább,mitől lehet ilyen olcsó.
No ezekre mondják eladásra készült "egyszer használatosak".
Válasz # 4/4 -nek!
Valóban van valami abban,amit mondasz...
Én láttam Teszkós Blekit,egyik kollégám megmutatta,kérdeztem tőle,h ez valami vicc?Ez játék fúró?
Mire ő,nem ez igazi,ott van rajta a töltő csatlakozó is,micro USB-ről lehet tölteni,milyen jó is az...!
(most vagy az én kezem sütőlapát nagyságú,vagy a Bleki volt fele akkora,mint egy normál akksis fúró)
Mondtam neki,h ha PC-ről is lehet tölteni,akkor el tudom képzelni a teljesítményét,mert PC-ről általában mobiltelefont,tabletet szoktunk tölteni...
Azt mondom,inkább néz körül a neten,és egy Li-on akksis Einhell-t vegyél kb. 2 év garanciával kofferban,vagy Lidi-s akkus fúrót,3 év garival...
Én 2 hónapja vettem Power Plus-t,3 év garival,kofferban,két akkuval,ingyen kiszállítással 17.900-ért,ma már nem tudnám elképzelni az életet akkus fúró nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!