Ha beletört egy csavar a menetbe hogy tudnám kiszedni? Mit javasoltok? Van rá valami módszretek?
Tisztelt Bsxy!
Lehet,h csak felétek nem lehet kapni petróleumot,én ma is vettem 2x1 Litert,h legyen itthon a fúrószárak fűtéséhez. xD
Nem létezik, nincs olyan hogy fúrószár, sem olyan hogy csigafúrószár. Van fúró, meg csigafúró.
Szakköépben első géptan gyakorlat órán a tanár mikor először kimondtuk hogy "fúrószár" tisztázta velünk, hogy olyan nincs.
Pont a Praktiker meg az OBI az, ahonnan nem kéne tájékozódni, nem kell elhinni nekik mindent, kevés ember dolgozik ilyen helyen, aki ért bármilyen szakmához is. Ők csak eladnak.
De ha kezedbe veszel egy szerszámgépes szakkönyvet, és ki is nyitod, leírják, hogy mi az a fúró. Az amit a szakzsargonban fúrószárnak hívnak. :)
De pl. itt már helyesen alkalmazzák a megnevezést:
Ja, ezek lehet hogy nem Praktiker meg OBI szintű szakboltok. ;)
Ajánlom:
Sajnos nagyon sok helyen tapasztalom, még szerszámboltokban is, hogy a fúrószár kifejezést használják. Tévesen, korosztálytól függetlenül.
Tisztelt damadve!
Szerintem minden megnevezése helyes,mert a köztudatban így szerepelnek.(még ha helytelennek is tűnik,de mindenki tudja miről van szó,plusz ilyen megnevezésekkel árulják is)
Kicsit olyannak tűnik ez,mint a Furatkés VS Lyukkés kifejezés... :-)
Szerintem egyszerűbb lenne a csigafúró helyett a Drill Bit-kifejezést átvenni,és kész,onnantól nincs vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!