Az edzett csavar minden esetben fekete színű?
Régen találkoztam olyan horganyzott csavarral, amire ugyan rá volt írva pl hogy 8.8, 10.9 stb, ennek ellenére simán megszakadt a csavar.
Vagyis gondolom nem tudta azt, ami rá volt írva.
Most vettem ilyen csavart megint, gyanúsan olcsó volt.
Elég fontos helyre kellene.
a felületi szín bevonat eloxálás stb. bármilyen lehet.
Rendes boltba vedd. Meglehet őket szakítani, de nem az a cél, hanem a ráírt szilárdság. ha van erőkar, vagy vékony a csavar megszakítható simán. Ez nem jelent semmit.
Ezek a mai harlapfejű csavarok nagyon gagyi minőségüek.
Nekem lencsefejű acél csavarokat ajánlottak a csavarboltban, azóta arokat használom, nem pattan le a fejük mint ezeknek a szaroknak...
Csavarboltban meg lehet kérdezni az acél minőségét.
Az lenne, hogy olyat rakok oda, ami oda való.
Nem mindenki kakukkfészket épít.
6-os csavar, 25mm hosszú, imbusz fejjel.
Úgy látszik ez a csavar hamisítás nagy üzlet, vagy mégsem?
Forgalmasabb csavarboltban minden esetben fekete színűek voltak a minőségibb csavarok, de a motorblokkokból is csakis ilyeneket bányásztam ki.
Remélem nem ment fel túlságosan a vérnyomásod,vagy a koleszterin szinted a javaslataim miatt.
Ha ennyire görcsösen ragaszkodsz a méretekhez,és a minőséghez,már csak azt tudom javasolni,h próbálkozz egy SKF-boltban,én a spec csavarokat onnan szoktam venni...
ha hülyeséget írsz, pláne lekezelő stílusban, olyan választ kapsz.
Nem, nem ment fel a vérnyomásom.
csak nem érted, hogy adott helyre, nem lehet más csavart betenni.
Nyilván, ha már egy 8.8-as is horganyzott volt, annál erősebb is pontosan olyan gagyi lesz.
igen, csavart, csavarboltban szoktak venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!