Milyen fúró csavarozót érdemes otthoni barkácsolásra?
Fúró csavarozót szeretnék vásárolni, csak nem tudom hány V-os kellene. Ház körüli munkákhoz szeretném. Pl.: jövöre kút tetejét felujítani(tudom nem nagy munka), pajta helyére új táróló építése, meg éppen ami tennivaló akad.
Érdemes gépszettet vásárolnom ezekhez a munkákhoz? (fúró-csavarozó(eléfúrni) és ütvecsavarozó(csavarozni) Vagy ennyi munkához elég 1 gép is?
Gépszett pl .: [link]
Fúró-csavarbehajtó: [link]
Metabonál az aksira is 3év garancia van. Asztalos ismerősöm ajánlotta.
Vagy esetleg egy nehezebb 18V-os készülék lenne jó?
Nekem a linkelt Metabo van és egyszerűen imádom, iszonyatosan sokáig bírja, levehető a tokmánya, 34 Nm-es nyomaték pedig mindenre elég.(persze ebben a méretben)
A Milwaukee-k nagyon jó gépek, csak ajánlani tudom.
Ez a kék Bosch már egész jó főleg szettben(én szerelmese vagyok az ütvecsavarozóknak...:)) Ha nem sokat csavarozol akkor nem érdemes ütvecsavarozót venned hanem inkább egy minőségi fémrészes gépbe fektess.
Köszönöm a válaszokat.
Most ezek közül válogatok :
Milwaukee bdd-202 2Ah
Aeg 12V 2Ah
Bosch 12V 2Ah.
Néhány tesztet néztem videón. Ez a 3 tűnik a jobbnak. Meglátogatom a szerszámboltot ,hogy fogásra milyenek. Szinte minden gépre 3év garancia van. Metabonál 3év van az akkura is, ha regisztrálva van.Külföldi teszten láttam hogy a Milwoukee-ra 5év készülék és 2év akkugarancia van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!