Milyen vezetékes fúró-csavarozót érdemes venni otthoni, nem gyakori használatra?
Figyelt kérdés
Férjemet szeretném vele meglepni, de teljesen tanácstalan vagyok. kb.: 15 ezer forintig gondolkodom. Megbízható, jó ár-érték arányút szeretnék vásárolni. Köszönöm a segítséget.2015. aug. 24. 14:06
2/4 anonim válasza:
itt van még ugyan az a gép amit fent linkeltem, több helyről is megveteted.
ez a Makita gép hálás kis masina, egy két lyukat fúrni, meg csavart behajtani tökéletes.
és nem mellesleg Japán minőség.
3/4 anonim válasza:
Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval, a Makitát ipari célra gyártják, valóban japán minőség, és érdemes otthonra is megvenni, mert hosszú ideig fog megbízhatóan működni. Ezerszer érdemesebb megvenni, mint a barkácsáruházak alsó polcos ipari hulladékait.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek. :)
A linkelt makitát választom. :)
2015. aug. 25. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!