Oszlopos fúró / állványos fúró - melyiket érdemes, ha azt szeretném, hogy kényelmes, praktikus, megbízható legyen?
Oszlopos fúró / állványos fúró vásárlás előtt állok. Kb. 70-80 eft a maximum, amit költeni tudok rá. Otthoni, inkább hobbi célú felhasználásra lesz a gép, a cél az volna, hogy minél praktikusabb, megbízhatóbb legyen. Pl. digitális kijelzőktől mentes (úgy vélem, csak nagyobb az esély valami meghibásodásra, ha nem manuális az egész ketyere), de egy lézeres támogatás már kedvemre való volna.
Az alábbi típusokra akadtam első nekifutásra, ha valaki tud ellenük/mellettük érvet, van saját tapasztalata valamelyikkel, megköszönöm a tippeket! Az is érdekelne (ami nem olvasható ki online a műszaki adatokból), hogy mennyire egyszerű pl. a fordulatszámot állítani (úgy hallottam, van, ahol le kell szedni a felső burkolatot hozzá).
Einhell BT-BD 701
Einhell SB 701/1
GÜDE 55190 GTB 16/5
GRAPHITE 59G895
Köszönöm, akkor már ezt is tudom! Találtam egy pofára ugyanolyat, mint a Graphite, itt a képeken látszik, hogy egyszerűen fel lehet nyitni a tetejét. Vajon a Graphite is emígyen működik, ha már majdnem minden porcikája ugyanilyen?
És ha mégis beadom a derekam, egye fene a digi kijelzőjét, akkor a BOSCH DPD 40, Graphite 59G895, PowerPlus POWX154 trióból ki melyiket javasolná?
BOSH [link]
Graphite [link]
PowerPlus [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!