Sarokcsiszoló vágókorongból ha kitört egy kis darab, akkor az kuka?
Figyelt kérdés
Ha tovább használom jó eséllyel felrobban? Új volt, két csövet vágtam el vele, mikor észleltem ezt a problémát.2017. okt. 10. 07:53
11/11 anonim válasza:
Ahhoz nagyon agyatlanul kell dolgozni hogy szétrobbanjon.
Velem egyszer történt olyan hogy fibertárcsa középen körbeszakadt és robbanásszerűen jött le, repült szét.
De a védőburkolat megfogta, csak előrefelé repültek a darabok.
Dolgoztam már olyan sarokcsiszolóval amiről a tulaj leszedte a védőburkolatot, hamar le is tettem!
Amikor a kezedtől 1,5 centire forog tizen...ezres fordulaton egy vágókorong... no comment.
Meg a védőszemüveg is alapvető, mióta 2 álmatlan éjszaka után a szemészeten kötöttem ki, hogy kibányásszák az apró fémdarabot a szemgolyómból.
Sokan hülyeségnek, feleslegesnek tartják a védőfelszereléseket. Jó esetben az első kisebb balesetig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!