Vakolt téglafalat hogyan fúrjak át, hogy ne essen le egy nagy darab vakolat a túloldalon?
Amikor utoljára átfúrtam, a túloldalon ahol kiért a fúróhegy egy tenyérnyi területen leesett a vakolat egyben, írtó ronda lett. :(
Most ismét át kellene fúrni, egy kábelt átvezetni. Van erre valami jó megoldás, hogy ne essen le a vakolat megint?
Esetleg ha a túloldalt egy falemezt valaki rászorít a falra az segíthet? Vagy van ennél jobb megoldás? Más hogy csinálja?
Én a segítőmet arra szoktam megkérni, hogy deszkát, vagy EPS, vagy hungarocell lemezt nyomjon erőteljesen a kijöveteli zónára.
Szigetelő szalaggal megjelölöm, hogy milyen vastag a fal a fúrón. És ha már a falvastagság 90 %-át átfúrtam, akkor nem fekszem annyira neki a fúrónak, kevésbé nyomom.
A deszkás megoldás tökéletes. Mondjuk egy kőzetfúró szerintem nem fog belekapni a fába.
Sok réteg kartonpapírral is lehet.
Mélységütközőt be kell állítani hogy csak kicsit szaladhasson túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!