Sarokcsiszoló vágókorongból ha kitört egy kis darab, akkor az kuka?
Ha ilyen történik, én inkább kidobom.
Ne a pár 100 forint miatt kockáztassam már az esetleges balesetet.
Fogsz egy törött vagy totál elkopott asztali kettős köszörű korongot,és addig nyomod neki,ameddig ki nem szabályozza a hiányzó részt.
Ez is egy megoldás.
Remélem tudtam segíteni!
Máskülönben az ép korong is felrobbanhat?
Akkor mi történik? Szerencsére ilyet még nem tapasztaltam.
ok, de ezek a horrorbalesetek azért következtek be, mert a védőburkolatot kényelmi (vagy egyéb okokból) leszerelték. ellenkező esetben nem csapódhatna telibe az arcba, ugye?
ha a védőburkolat fent van, akkor a szerszám "csak" a közelben tartózkodókra lehet veszélyes, nemde?
most veszek majd nagy sarokcsiszolót, és tervben van, h egy plexis homlokpánt/arcvédőt is hozzácsapok. múlt héten láttam ehhez hasonló képeket, videókat, és őszintén szólva inamba szállt a bátorságom. múlt hét óta állandó jelleggel fent van a védőburkolat a kis sarokcsiszolón, ha vágnom kell valamit.
Ami viszont meglep, h szakikon még soha, egyetlen egyszer sem láttam ilyen arcvédő plexit, sőt a legtöbb még egy mezei munkavédelmi szemüveget sem vett fel? ők egyáltalán nem tartanak a korongrobbanástól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!