Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi értelme van annak hogy egy...

FamiR kérdése:

Mi értelme van annak hogy egy íróasztalon a monitortartó az asztal sarkán van elhelyezve?

Figyelt kérdés
Most rendezem az íróasztalom és felmerült bennem az a kérdés hogy mi értelme van ennek.Nekem szimplán csak megnehezíti a dolgomat.Mivel nyár van a gépet nem szeretném oldalra tenni mert nincs hely a szellőzésnek,viszont az íróasztalra meg nem tudom rakni mert ott van a monitor tartó a sarokban.A monitort meg ki rakná oda?Egyfolytában oldalasan kéne nézni azt beállna a nyakam,ezért mint mindenki más,szemben van velem a monitor.

2017. júl. 11. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:

"Mint mindenki más"

Hát nem! Nekem is a "sarokban" van a monitor (L alakú asztal 180x120) a monitort merőlegesen nézem, jobb kezem (egeres) is alá van támasztva. Bal oldalon meg elférnek a kihajtogatott tervek.

2017. júl. 11. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az az értelme, hogy sok embernek így kényelmesebb. Pl. nekem is. De ha neked nem, akkor tedd középre! Nem is értem ez miért kérdés.
2017. júl. 11. 18:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha az asztalra mint munkaállomásra tekintesz, ahol papírmunkát végzel, vagy hardverekkel dolgozol, akkor ott minden útban van. Otthoni körülmények között ahol csak gépezel, zavaró lehet, így vagy nem veszel ilyen asztalt, vagy beszerzel egy VESA állványt (hogy fali/asztali, egy/több monitoros az már rajtad áll), ami sokkal jobban használható mint a gyári talpak.

[link]

Egy egyszerű forgatható, magasságállítós

[link]

De van komplexebb is, USB hubbal.

2017. júl. 11. 18:25
 4/5 A kérdező kommentje:

1.válaszoló:Én tettem fel rosszul a kérdést,ugyanis L alakú íróasztalnál valóban van értelme,én nem arra értettem.

2.válaszoló:Azért kérdés mert nem értettem hogy mi értelme van?Sokan alapvetőbb dolgokról kérdeznek,mégsem háborognak azon hogy miért tette fel az illető.

3.Jó ötlet! Köszönöm a tanácsot! :)

2017. júl. 11. 18:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan, és nekem valahogy jobb így. Bal oldalra a monitor, elém egy digi rajztábla ami elé egy billentyűzet, jobbra pedig egy kisebb monitor amire inkább csak kis "kiegészítőket" teszek. Valahogy így jobb😀
2017. júl. 11. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!