Mi értelme van annak hogy egy íróasztalon a monitortartó az asztal sarkán van elhelyezve?
"Mint mindenki más"
Hát nem! Nekem is a "sarokban" van a monitor (L alakú asztal 180x120) a monitort merőlegesen nézem, jobb kezem (egeres) is alá van támasztva. Bal oldalon meg elférnek a kihajtogatott tervek.
Ha az asztalra mint munkaállomásra tekintesz, ahol papírmunkát végzel, vagy hardverekkel dolgozol, akkor ott minden útban van. Otthoni körülmények között ahol csak gépezel, zavaró lehet, így vagy nem veszel ilyen asztalt, vagy beszerzel egy VESA állványt (hogy fali/asztali, egy/több monitoros az már rajtad áll), ami sokkal jobban használható mint a gyári talpak.
Egy egyszerű forgatható, magasságállítós
De van komplexebb is, USB hubbal.
1.válaszoló:Én tettem fel rosszul a kérdést,ugyanis L alakú íróasztalnál valóban van értelme,én nem arra értettem.
2.válaszoló:Azért kérdés mert nem értettem hogy mi értelme van?Sokan alapvetőbb dolgokról kérdeznek,mégsem háborognak azon hogy miért tette fel az illető.
3.Jó ötlet! Köszönöm a tanácsot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!