Hogyan tudnám felfogatni a legkönnyebben?
Sziasztok!
Elterveztem, hogy csinálok egy faltól falig ( csak oldalt van fal, előtte mögötte üres tér) dolgozóasztalt. 126 centit kell áthidalnom bútorlappal, de félek hogy nagyon meghajlana ha csak a falnál fogom meg valamivel. Gondolkoztam olyanon hogy két laposabb zártszelvényt ráültetek szögvasra ( ugye ez lenne a falon) átvezetem alatta, de nem tudom hogy oldjam meg azt hogy ne csússzon le róla, vagy ne tudjam leütni valahogyan. Tippek esetleg?
csavarozd a bútorlaphoz pozdorjacsavarral alulról a zártszelvényt.
A 4 sarkánál a szögvason is keresztül.
Ha lapos zártszelvényt használsz, azt élére állítsd, úgy legalább dupla erőt elvisel, mint lapjára fektetve.
Ilyen hosszú távon szerintem kellene 40x40.
Én úgy csinálnám, hogy az egyik szögvasra ráhegeszteném a zártszelvényt, mindkét szögvasat felszerelném tiplivel a falra, és akkor hegeszteném a másik szögvashoz az áthidalókat.
Ha nem tudsz hegeszteni, akkor ugyanez átmenő (felül süllyesztett fejű) csavarokkal, a második szögvason csak akkor fúrd ki a lyukakat, ha már fel van szerelve a falra. (A zártszelvényen már előre ki lehet fúrni.)
Az asztallapot meg úgy, ahogy írták, alulról 4 csavarral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!