Használ valaki az Obiban kapható Lux-Tools márkájú terméket? Akkus fúró-csavarozóról vélemény de egyéb másról is érdekel vélemény!
Manuális szerszámokkal próbálkoztam eddig, főleg csempézés témakörben tőlük. Szerencsére csak 2 ilyen szerszámot vettem +1 tartozékot:
csempevágó:
- ferdén felszerelt fej, dékszöghöz meg kellett "barkácsolni"
- a csúszka elég lötyögős, ezért hasat vágott az anyagba
= silány minőségű vacak
csempefűrész:
- az állítólag jó minőségű lap a járólapban kb. 2cm-t bírt majd fényesre kopott - a boltban azt mondták alkalmas a vágására és a leírásában még a kőlap is szerepelt
- a tartó nagyon gyenge anyag, erősebb nyomásra engedi begörbülni a fűrészlapot
csempefűrészbe aztán vettem egy pótlapot is:
- a vágólapja picit jobb minőségű volt mint amit a fűrészhez adtak
- de...a kis pöcök ami a keretbe hivatott tartani kb. 5 perc használat után letört
Szvsz. silány túlárárazott vackok, ennél még a tescós is jobb. Ha veszel bármit, jól tedd el a blokkot, mert szükség lesz rá ;)
Nekem van egy Lux akkus fúróm. 15 ezer volt, két akkut adtak hozzá. Meglepően sokáig bírja egy töltéssel.
Kétsebességes fúrás/csavar behajtás ami nekem fontos. Lassan egy éve használom minden héten többször. Ár/ érték arányban szerintem megérte, meg vagyok elégedve vele.
Ez már vagy az 5. akkus fúróm, szóval van összehasonlítási alapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!