Fúrót használhatok csemperagasztó keveréséhez? Mekkora teljesítményűt válasszak?
Hosszútávon nem ajánlott erre ilyet használni,de-1-1 vödör kikeverését még kibírja,főleg ha makita.
Ez azért van ,mert nagyon nagy és folytonos ellenállást fejt ki egy ilyen massza,és ezen gépek nem erre lettek tervezve,és könnyen túlterhelődhet,sőt extra nagy melegben simán leéghet a tekercse!
Szóval ha használod erre,1-1 vödörhöz ok,de csak ésszel,és szünetekkel,hogy tudjon lehűlni az a gép.
Nem a watt számít, hanem a nyomaték. Én ezt használom évek óta [link]
Egy vödör anyaghoz meg elég a kőműves kanál is. Ha mégis mezei pisztolyfúrót akarsz használni a keveréshez, akkor mindenképp lassú áttétel + sűrű pihentetés.
MEg ami eszembe jutott, az ez:
Merthogy van benne fokozatváltó. Úgy tűnt hogy nem egy nagy márka, így nem is fogom annyira sajnálni. :D
Kőműveskanállal nem tudod tendesen kikeverni, esetleg egy kis tálban, nagyban mindig csomós marad. Ezek a modern zsákos cuccok (ragasztó, glett, kiegyenlítő) kifejezetten keverőszárhoz készülnek.
Én fúrókalapáccsal kevertem. Annak kisebb a fordulatszáma, nagyobb a nyomatéka.
A fokozatváltós fúrógép talán jó lehet.
Arra figyelj, hogy habarcskeverő szárat vegyél, ne festékkeverőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!