Milyen láncfűrészt ajánlotok 70 mázsa tűzifa felvágásához?
Figyelt kérdés
Méteres rönkökről lenne szó amelyek átmérője maximum 50 cm. Illetve néhány kisebb fa kidöntése és gallyazási munka.2016. dec. 9. 19:47
1/14 anonim válasza:
benzinest természetesen
azon belül milyet az sokmindentől függ
2/14 A kérdező kommentje:
gondoltam hogy benzines az elektromos gép a konyhába való
2016. dec. 9. 20:28
3/14 anonim válasza:
Stihl párti vagyok, tehát MS261-et ajánlom!
4/14 A kérdező kommentje:
MS261 nem az én pénztárcámhoz van mérve
2016. dec. 9. 21:42
5/14 anonim válasza:
Sajnos olcsó húsnak híg a leve.
Eleve egy minimum 40es laphossz kell neked, és Stihl, Husqvarna, McCulloch azok, amik úgy vannak összerakva, hogy nem csak egy télre használatosak, mint az ilyen Al-ko féle szarok, következő télen már veheted is az új fűrészt.
Tehát szerintem érdemes egy normális láncfűrészbe befektetni kicsit több pénzt.
6/14 anonim válasza:
50 cm átmérőjű rönkhöz azért már fűrész is kell ám. Mennyi pénzed van rá?
8/14 A kérdező kommentje:
50 cm átmérőjű rönk csak elvétve van benne a java az csak 20-30 cm átmérőjű csak azért írtam 50 cm-t mert olyan is van benne. Max 100-120 ezer amit rá tudok szánni.
2016. dec. 10. 11:16
9/14 anonim válasza:
McCulloch 450-es is tökéletes ide.de minőségi 2t olajjal.Ha az ajánlott karbantartásokat betartod 10 évig,de még tovább is használható gép maradhat.Ez is egy husi gyártmány.
10/14 anonim válasza:
Nekem elektromos McCullogh van. Husquarna feliratot még nyomokban sem találni rajta, inkább Elektrolux-ot. 10 éve végzem vele a háztáji kisebb vágásokat.
A te feladatodhoz én vagy egy Fuxtech-et vennék, vagy egy OleoMac-et. Ezek még elfogadható minőségek nem ipari felhasználáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!