Hozzáértők! Tüzelős vágásra kell a láncfűrész évi 200 mázsa fát össze szeretnék vágni. Nem tudom eldönteni hogy melyik fűrész lenne nekem jobb? Makita EA3201S vagy Husqvarna 236.
Az nagyon sok! Szalagfűrész!
Ahogy nézem a választásod,egy kisebb barkácsgépe(ke)t néztél. Ekkora mennyiséghez szerintem komolyabb kellene.
A személyes véleményem:lehet,hogy jó egy Makita,de nem hallottam róla 10,20..40 éve-még a "husiról" biztosan fogok még 20 év múlva is.
Husqvarna 236 legyen a kettő közül.
dolgoztam már Makitával igaz nagyobbal a dcs7900al,teljesen jó gép de az általad említettől jobb a 236os husqvarna.
pedig a Husqvarna 236 jobb lett volna a helyett amit vettél.
nincs az oleomac-el bajom de egy husqvarna strapabíróbb,jobb és amit vettél attól nem sokkal kevesebb a köbcenti a husqvarna 236-ban.
értem,persze én nem tudom milyen méretű fákat akarsz vágni.
amit vettél az erősebb igen de azért csak óvatosan mert az sem egy erőgép.
Szerintem a fat ne mazsara vedd, hanem kobmeterre.
Egy kobmeter tuzifa, fajtatol fuggoen 10-13 mazsa, es akar 1,5 mazsaval is konnyebb lehet, ha szaraz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!