Van itt központi fűtés szerelő?
Figyelt kérdés
Van egy 150L-es gázbojlerünk és koppó forró vizet készít mondanom se kell! Erre szeretnék olcsón de tartósan egy radiátoros vízfűtést megcsinálni, vagy megcsináltatni, mik kellenek hozzá? Milyen dolgok? Nekem van elképzelésem éppen lehet közbe a sémáját is belinkelem ide, rákötve a gázbojlerre nem lenne nagy durranás azért. Egyébként egy szerelő mennyit kérne el ha vele szereltetném, építtetném meg az egészet?2016. dec. 5. 12:47
11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, jah hát olyasmi mert eszméletlen drága soha ki nem termelném az árát, én nem, szeretném de nem megy. 52 volt kézbe most 48 mert ápolásira kellett mennem. De ég a gázbojler+min 2 konvektor max 4, szval cseszett sok elmegy a levegőbe, a ház szigetelése ablakok rossz minden, pénz nincs. Tudom szigeteljem le, ez annyiból se jó mert a szomszéd felől nincs hely, ha teszek szigetelést leszedi a traktorja. Igen nem vagyok átlagos kókány májár az biztos, e témába semmit se tudok de szép munkám van sokmindenben, a gázos részt azt elkerülöm minden hogy. Már megnéztem miből mit kell megvenni, de ez is terv..
2017. jan. 8. 18:27
12/16 A kérdező kommentje:
"Ilyen hülyeség hogy jut emberek eszébe?"
Úgy hogy tudom mire képes ez a rendszer és milyen pocsék van nálunk, szval az elkeseredttség a szegénység, amit tudok mindent magamnak csináltam eddig is.
2017. jan. 8. 18:29
13/16 anonim válasza:
Na, hát remélem, most a nagy hidegekben vagy megfagysz, vagy felrobbansz.
14/16 A kérdező kommentje:
Felesleges volt a hsz, nem fagyok meg most is 20 felett van a hőfok csak baromi sokban van, ferobbani szintén nem fogok max te, mert a gázóránál 2 hónapja cserélték a kócot ki modern tömítésre szval ez nem fog bejönni bármennyire is kívánod. Te gondolom pöpecül keresel, hát igen, a közmunka csak egy statisztika, munka van pénz nincs, de meglehet ebből élni ez a lényeg. Na? Különleges pali vagyok?
2017. jan. 9. 10:40
15/16 A kérdező kommentje:
2017. jan. 9. 10:49
16/16 A kérdező kommentje:
A mai világba? Hol élsz ember? Mindenki aki szegény mindent magának csinál! Mert nincs pénze de nem fogok felrobbani se, vannak vízteres kandallók is stb de később a gázt is rá lehet köttetni. https://www.youtube.com/watch?v=vJqpSY5N4OI Tetszett a videó? Hát sztem is hasznos!
2017. jan. 9. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!