Milyen szerszámokra van szüksége egy központi fűtés-, és gázhálózat szerelőnek?
Hát figyelj, barkács holmik ezen a szakterületen nem nagyon vannak.
Én azt ajánlom inkább mást vegyél neki karácsonyra, ha nincs feleslegben kb 150-200 ezred, és ezt viccen kívül mondom.
Gagyit nem érdemes venni, mert azzal semmit nem tud majd kezdeni.
Írj egy keret összeget, hogy mennyit szánnál rá.
Csak a mihez tartás végett ez egy alap dolog minden épületgépész szerszámos ládájában, és ez még nem a legjobb minőség:
10 ezer az hát hogy is mondjam...inkább tényleg vegyél neki valami pulcsit, vagy nadrágot ajándékba.
egyébként az első válaszoló nem arra célzott, hogy rossz helyre írtad a kérdésed, hanem arra hogy a párodnak a barkács holmik nem lesznek jók ha komolyan szeretne dolgozni a szakterületén.
sajnos jelenleg az épületgépészet iszonyat drága mulatság, felszereltség ügyileg meg pláne.
nem véletlenül dolgoznak drágán, hisz a kézi szerszámok árát elő kell teremteni, és mivel folyamatosan fejlődik a technológia, követni kell trendet mert ha nem követed akkor nem tudsz munkát vállalni, és az új szerszámokhoz pedig rengeteg pénz kell..
egy ilyen vállalkozás beindítása csak a szerszámokban legalább 1-1,5 millió, és akkor még keveset mondtam.
gagyi holmikat meg azért nem érdemes venni, mert azzal dolgozni nem lehet, hanem csak barkácsolgatni.
Mindhárom válaszolóval nagyon egyet értek .
A jó szerszámok "arany" áron vannak .
Ritka egy állatfaj vagy azért hallod...leírták normálisan hogy mi merre hány méter, erre te egyből személyes sértésnek vetted.
Én sajnálom azokat akik vették a fáradtságot és írtak neked.
Arroganciában és arcban nem szenvedsz hiányt az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!