Szünetmentes tápegység?
Központi fűtéshez keresek szünetmentes tápegységet. Ár nem játszik, fontos a minőség, lehetőleg Vaillant típusú legyen. Állítólag olyan is van, ami három részből áll: aggregátor, akkumulátor, meg még valami.
Bocsi az érthetetlenségért, a megbízó is csak így tudta elhadarni a telefonba. Neten nem találtam, hol keressem?
Lehet, hogy én vagyok buta, de én még Vaillant típusú szünetmentes tápegységet nem láttam!
Ezeket viszik a fűtésszerelők a vegyes tüzelésű rendszerekhez, hogy áramszünet esetén ne álljon le a keringés:
Egy ilyen 1500-as akár 1,5 óráig is képes működtetni a rendszert, ami elég ahhoz, hogy ne legyen gond.
Gázfűtésnél nincs olyan probléma, hogy áramszünetnél felforr a víz, mert az egyből leáll.
Végül is mindegy milyen szünetmentest veszel, csak valódi szinuszos legyen, mert anélkül nem fognak a szivattyúk működni!
Ezeket meg használtan 20-25 ezerért be lehet szerezni...
Itt egy automata agregátor, ami áramszünet esetén magától beindul:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!